Dec08 GZ Deneehoorn 4X3 PF

De NEEhoorn (7+)

De brutaalste musical van het jaar

Peter Heerschop bewerkte het populaire kinderboek tot stoere familiemusical

Grote Zaal
Try-out
Bestel
Meer info

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Peter Heerschop bewerkte het populaire kinderboek De NEEhoorn tot een brutale en stoere familiemusical.

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.

Een brutale musical met catchy liedjes
De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin. Met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen.

Laat je verrassen door de ondeugende humor van De NEEhoorn en Peter Heerschop in dit filosofische avontuur over chagrijn, vriendschap en erbij horen.

Grote Zaal
Try-out
Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 20,80
1e rang - Normaal
€ 23,00
1e rang - CJP
€ 21,00
1e rang - Kind t/m 12 jaar
€ 16,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Naomi van der Linden
Spel Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort
Overige Peter Heerschop (tekst) en DIEHELEDING (muziek)
Ik wil Met de hele familie