De Grote Slijmmusical (6+)

BazarMedia

Na vier succesvolle bioscoopfilms komt ‘Slijm’ eindelijk naar het theater

Grote Zaal Bestel
Meer info

Na vier succesvolle bioscoopfilms met o.a. Bibi en Geza Weisz, komt ‘Slijm’ eindelijk naar het theater met de nieuwe familievoorstelling De Grote Slijmmusical.

Ontdek een volledig nieuw slijmavontuur, vol met de bekende hits, als Slijm is Alles, Gek Op Slijm, Zwemmen in Slijm en KABOEJA! (Mega Super de Bom).

Slijmcreator Indy van Leeuwen (in de films gespeeld door Bibi) kondigt via een videoboodschap aan het stokje door te geven. Vijf nieuwe slijmmakers, allen met hun eigen talent, gaan samen het nieuwe avontuur aan. Maar speelgoedfabrikant Dominicus Duff is terug en keert zich tegen de plannen van de vijf.

Feest der herkenning
De Grote Slijmmusical is een familievoorstelling vol herkenning, kleur, humor, dans, spanning en slijm. Zeker voor de filmliefhebbers, maar ook voor diegenen die de films niet gezien hebben, is dit nieuwe verhaal een onvergetelijke theaterervaring.

De makers van de films en BazarMedia brengen een volledig nieuwe Nederlandse familiemusical; een feest der herkenning. Eén ding is zeker: Het wordt Super de Bom!

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 25,30
1e rang - Normaal
€ 28,00
1e rang - CJP
€ 26,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Nick Fleuren
Spel Judith van der Wijst, Max Hameeteman, Anique Dreamon, Sam Weytjens, Djin Kastje en Jill Tjin
Overige Frank Beurskens (choreografie), Florus van Rooijen (script), Bas Wesseling (decor) en Willems Laseroms (muziek)
Website bazarmedia.nl

ontmoet de cast