Jan22 KZ Celine Jansen Poster Zonder Tekst F Medea Huisman PF

Celine Janssen [première]

Opera voor Dummies 2 - Operacafé

Ontdek de overeenkomsten tussen opera en levenslied

Kleine Zaal
Première
Bestel
Meer info

Opera voor Dummies 2 - Operacafé is een voorstelling vol energie, humor en prachtige zang. In cabaretsfeer laat Céline zien hoe toegankelijk en verrassend opera is.

Want wie verwacht er nu een smartlap, een levenslied, een stevig rocklied of iets wat je totáál niet verwacht in operastijl? En zoals je bij Céline kunt verwachten: mèt de nodige verassingseffecten, hoge noten én saamhorigheid. In een kroeg wordt immers met elkaar gezongen.

Opera is hip, grappig, sexy en ontroerend
Sopraan Céline Janssen heeft in haar vorige theatervoorstelling Opera voor Dummies op ludieke en luchtige manier laten zien dat opera hip, grappig, sexy en ontroerend is. In deze nieuwe voorstelling neemt ze je weer mee in de wereld van de opera, maar nu binnen het decor van het café. In de bruine kroeg van haar opa breit zij beroemde operamelodieën met beruchte levensliederen aan elkaar. En wat blijkt? Ze verschillen haast niet van elkaar…

Waar in het leven gebeurt net zoveel als in de opera? In een kroeg zijn alle ingrediënten aanwezig die je in de opera ook terugziet: jaloezie, vreugde, boosheid, liefde, verdriet, vriendschap… Céline ziet opera als hét nieuwe levenslied.

Kleine Zaal
Première
Bestel

Prijzen

1e rang - 10% vroegboekkorting
€ 18,55
1e rang - Normaal
€ 20,50
1e rang - CJP
€ 18,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Céline Janssen
Website CelineJanssen.com
Ik wil Humor, Iets nieuws ontdekken