Jan02 GZ Promobeeld Brandweerman Sam Live! Vierkant Zonder Logo Credits In Tekst PF
Jan02 GZ Scenefoto 2 Brandweerman Sam Live! Liggend F Wim Lanser SF (2)
Jan02 GZ Scenefoto 2 Brandweerman Sam Live! Liggend F Wim Lanser SF (1)

Brandweerman Sam Live! (2+)

Avontuur op Dino Eiland

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... na het succes van onder meer Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat, komt de held van de buurt terug met een gloednieuw theateravontuur. Ditmaal op Dino Eiland.

Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen!

Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Mandy sluit zich aan bij de zoektocht, vastbesloten om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven. En na even aandringen mag ook de nieuwsgierige Norbert Puk meedoen aan de zoektocht samen met de assistent van Professor Pekel. Maar al snel raken de twee in de problemen en komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot.

Een gewaagde reddingsactie
Op zoek naar een weg om uit de grot te komen doen ze hun zaklamp aan. Wat is dat?! Zijn dat dino botten? Als ze hun vondst beter willen bekijken valt er licht op het vergrootglas en dan ontstaat er brand. Lukt het Sam en zijn team om Norbert en de assistent van Professor Pekel op tijd te redden uit de grot?

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en Professor Pekel tijdens Brandweerman Sam Live! - Avontuur op Dino Eiland. Een vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties.

Kom verkleed en knutsel jouw mooiste dino
Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam de jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater te komen.

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Ook te zien op:

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 24,00
1e rang - CJP
€ 22,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Stijn Mac Gillavry
Spel Brandweerman Sam, Commandant Staal, Norbert Puk, Elvis, Mandy, e.a.
Website vanhoorne.com/brandweerman
Ik wil Publiekslievelingen