The Five Great Guitars

Guitar Heroes

Jubileumtournee – 25 jaar gitaarmuziek van het allerhoogste niveau

Grote Zaal Bestel
Meer info

Sinds 1999 touren oprichter en artistiek leider Jan Kuiper en gitaarbassist Digmon Roovers door heel Nederland met hun super gitaargroep Five Great Guitars. Een opwindende reis door de wereld van de moderne gitaar met improvisatie als verbindende factor.

Een unieke mix van blues, rock, funk, gypsy, pop, jazz en world muziek. Met swingende grooves en ritmes uit alle werelddelen. Dat gaan ze vieren met een prachtig nieuw programma, Guitar Heroes.

Na de zeer succesvolle Santana tributetournee Black Magic Woman bleek dat de huidige line-up een perfecte combinatie is van virtuositeit, verrassende arrangementen en zeer swingende, dansbare gitaargrooves: een droombezetting. Met zoveel combinatiemogelijkheden worden de komende decennia de allermooiste  gitaarprogramma’s op de Nederlandse podia gebracht.

Guitar Heroes
Natuurlijk zijn de leden van Five Great Guitars ook allemaal ooit begonnen met het naspelen van de songs  en solo’s van hun eigen Guitar Heroes.  In dit nieuwe programma worden op een originele manier, songs van o.a. J.J. Cale, Larry Carlton, Eric Clapton, Jeff Beck, Stevie Wonder, Fleetwood Mac, Santana, Django Reinhardt, The Allman  Brothers Band en andere Guitar Heroes van een passend en uniek arrangement voorzien.

Gitaarmuziek van het allerhoogste niveau, gespeeld door vijf Nederlandse topgitaristen die al decennialang garant staan voor een unieke combinatie van kwaliteit, humor en virtuositeit. 

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 29,00
1e rang - CJP
€ 27,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Jan Kuiper, Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Digmon Roovers en Marcel de Groot
Website https://fivegreatguitars.com/
Ik wil Grote namen