Apr28 GZ Rapunzel De Musical F Levin Den Boer SF (1)
Apr28 GZ Rapunzel De Musical F Nick Van Ormondt PF (3)
Apr28 GZ Rapunzel De Musical F Wim Lanser SF Nieuw (2)
Apr28 GZ Rapunzel De Musical F Wim Lanser SF Nieuw (4)
Apr28 GZ Rapunzel De Musical F Levin Den Boer SF (2)
Apr28 GZ Rapunzel De Musical F Wim Lanser SF Nieuw (1)

Rapunzel de Musical (4+)

Familiemusical met Sita Vermeulen als Rapunzel

Sprookjesmusical met betoverende liedjes

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.

Rapunzel is een mooie prinses met prachtige lange haren die alleen geknipt mogen worden met een speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias.

Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een strijd om haar hart. De molenaarszoon ontvoert de prinses en sluit haar op. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Verkleedwedstrijd en Meet & Greet
Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide Meet & Greet in de foyer van het theater.

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 25,00
2e rang - CJP
€ 23,00
1e rang - Normaal
€ 26,00
1e rang - CJP
€ 24,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bas Groenenberg
Spel Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten e.a.
Ik wil Met de hele familie