Nirvana's MTV Unplugged in New York

Legendary Albums Live

Een indringende remake van het iconische en geliefde concert

Grote Zaal Bestel
Meer info

Legendary Albums Live presenteert een indringende remake van een van de meest iconische en geliefde optredens uit de rockgeschiedenis: Nirvana's MTV Unplugged.

Op 18 november 1993 betrad Nirvana het podium van Sony Music Studios in New York City, waar ze een set speelden die de muziekgeschiedenis in zou gaan.

Naast eigen werk speelden ze ook covers waaronder David Bowie's The Man Who Sold the World, dat naadloos paste bij de toon van de rest van de show - uitgekleed, rauw en emotioneel geladen.

De stem van frontman Kurt Cobain was in topvorm en zijn optreden was gevuld met een gevoel van kwetsbaarheid en pijn dat altijd al het kenmerk van zijn songwriting was. Helaas zou dit Unplugged optreden een van Nirvana's laatste zijn. Slechts vijf maanden later maakte Cobain een einde aan zijn leven.

LA-Live band met Jan de Witte
Legendary Albums Live presenteert met de LA-Live band, aangevoerd door zanger-gitarist Jan de Witte (voorheen 3JS, sinds 2019 verder als Blanko) en onder regie van Aike Dirkzwager, een indringende remake van een van de meest iconische en geliefde optredens uit de rockgeschiedenis. Een avond Nirvana waar ook de hits van Nevermind en In Utero als Smells Like Teen Spirit een plek verdienen.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 30,50
1e rang - CJP
€ 28,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Aike Dirkzwager
Spel LA-Live band met o.a. zanger-gitarist Jan de Witte
Website legendaryalbumslive.nl