Hans Aarsman

Het detectiveparadijs

De Aarsman Collectie live in het theater

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Je kunt Hans Aarsman kennen van de Aarsman Collectie in de Volkskrant waarin hij elke donderdag een nieuwsfoto onder de loep neemt.

Je kan de autosleutels niet vinden.
Dat is een waarneming.
Mijn lief heeft de auto mee.
Dat is een theorie.
Dan moet de auto niet meer in de straat staan.
Zo check je de theorie.

Je loopt naar het raam; geen auto, dus je theorie klopt.

Betere beslissingen
Uit een waarneming een theorie afleiden is niet voorbehouden aan wetenschappers en detectives. Iedereen doet het de hele dag, zonder erbij stil te staan. Daarbij worden zoveel kapitale fouten gemaakt; het zou geen kwaad kunnen dat proces eens onder de loep te nemen.

In de theaterspecial Het detectiveparadijs neemt Hans Aarsman je aan de hand van nieuwsfoto’s mee in zijn methode, is er tijd voor een ‘cold case’ en je zult zien, eenmaal bewust hoe je van waarneming naar theorie gaat, wordt het leven er vrolijker op. Minder zorgen, minder poeha, betere ideeën, betere beslissingen.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,00
1e rang - CJP
€ 19,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Website hansaarsman.nl
Ik wil Grote namen

scènefoto's

Zijn onvermoeibare enthousiasme werkt aanstekelijk op de zaal. Aarsman komt over als je favoriete docent

Theaterkrant

De lol van een avondje Aarsman zit hem in de geestige, nerderige manier waarop hij bewijs verzamelt om eerste aannames onderuit te schoffelen en nieuwe theorieën te staven. Dat lukt hem bij deze vos glansrijk.

Het Parool

Er zit veel humor in Detectiveparadijs maar wat Aarsman vertelt verdient ook serieuze aandacht. De moraal van het verhaal, die Aarsman op een hilarische manier voor het voetlicht brengt, is dat je niet te snel van alles moet invullen

Scènes