Prijzen & tijden

Aanvangstijden films
De avondfilms in Cinema Amstelveen beginnen om 19.00 uur en circa 21.00 uur in de Filmzaal en om 20.00 uur in de Grote Zaal. De jeugdmatinees gaan op woensdag en zaterdag om 13.30 uur en 15.30 uur van start, op zondag om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur.

We programmeren wekelijks op maandag de films van de komende week (do t/m wo) dus check de actuele aanvangstijden in de agenda. Of meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief.

Openingstijden kassa (020 547 51 75)
Klik hier voor de openingstijden van de kassa. Je kunt ook altijd een e-mail sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Wij raden je aan je entreebewijzen online te bestellen. Je voorkomt teleurstelling, kunt zelf je stoelen uitzoeken en hoeft niet meer in de rij te staan voor de kassa. De kosten voor een kaartje aan de kassa zijn gelijk aan de online prijzen. Je kunt je e-ticket uitprinten of tonen op je smartphone bij de kaartcontrole.

Prijzen films                
Volwassenen € 10,00 *   
A'veenpashouders € 8,50  * (alleen aan de kassa)
Smartcard (15 tot 25 jaar) € 8,50 * (alleen aan de kassa)
Kinderen (t/m 14 jaar) € 8,00 *
Familieticket € 32,00 *
Familieticket 3D € 38,00*
Strippenkaart € 85,00
CJP € 8,50 *
Cineville € 0,00 (soms met toeslag)
3D toeslag € 1,50

De prijzen die getoond worden op de website zijn inclusief transactiekosten*. Zowel online als aan de kassa betaalt u € 1,- transactiekosten per entreebewijs.

------------------------------------

Cineville, Strippenkaart & Familieticket, CJP, 3D-toeslag en specials

Cineville
Met een Cinevillepas kun je gratis alle films bezoeken (volwassenen en jeugd). Bij enkele evenementen kan een toeslag worden gevraagd. Dit staat vermeld bij het evenement of de film.

Bij de kassa of het horecabuffet krijg je op vertoon van je Cinevillepas je toegangsbewijs voor de film. Bij een aantal bijzondere evementen geldt en toeslag. Dit staat vermeld bij het evenement.

Reserveren?
Het is nog niet mogelijk om online je Cinevilleticket te kopen. Verzekerd zijn van een plekje? Je kunt vooraf reserveren door tenminste 6 uur voor aanvang van de film te mailen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl. Telefonisch reserveren is mogelijk van di t/m vr van 13.00-16.00 uur via 020 547 51 75.

Je kunt natuurlijk ook gewoon op de avond zelf een ticket 'kopen'. 

Strippenkaart: € 85,00 (tien keer)
De waarde van de filmstrippen is onbeperkt geldig en de filmstrippen zijn niet persoonsgebonden. U kunt  hier de strippenkaart kopen. De strippenkaart is alleen geldig bij volwassenenfilms. Vanaf nu is het ook mogelijk om met de strippenkaart online een kaartje te kopen. Heeft u nog een strippenkaart uit het seizoen 2015-2016 dan kunt u deze met bijbetaling van €1,- blijven gebruiken (online of aan de kassa).

Let op: op dagen/avonden dat wij alleen films vertonen, loopt de kaartverkoop via de horecabuffetten en is het NIET mogelijk om een strippenkaart te kopen. Wij raden u dan ook aan om uw strippenkaart altijd online te bestellen. Ook de Podiumcadeaukaart is dan alleen online te bestellen en te verzilveren.

Familieticket: € 28,00
Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag kunt u voordelig naar Cinema Amstelveen; ook in de schoolvakanties. Met het familieticket kunt met maximaal vier personen, waarvan minstens twee jonger dan 15 jaar zijn, naar de allerleukste familiefilms voor maar € 28,- (excl. transactiekosten). U kunt het familieticket verkrijgen aan de kassa en online. Bij een 3D-film betaalt u € 34,00 voor een familieticket (€ 1,50 3D-toeslag p/p).

SmartCard voor 15-25 jarigen
Voor de film betaal je op de dag zelf vanaf één uur voor aanvang aan de kassa € 7,50. Leuk was het altijd al, maar nu is het ook nog lekker betaalbaar.
Je kunt je eigen, gratis SmartCard ophalen bij de kassa van de schouwburg. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen

CJP
Via de website kun je ook vast een kaartje kopen met korting als je in het bezit bent van een CJPpas. Neem je pas mee voor bij de controle aan de deur. 

3D-toeslag
Als de film in 3D getoond wordt, kunt u aan de kassa en online alleen een 3D-kaartje kopen. De toeslag is € 1,50 per entreebewijs. Cinema Amstelveen heeft voldoende speciale 3D-brillen, geschikt voor in onze filmzaal, beschikbaar (na afloop weer in te leveren).

Specials
Voor een Ladies Night, Cinespecial of bijzondere events kost een ticket € 13,50 (incl. transactiekosten). 

  • Prijzen & tijden
Pauze Drank Service Wit Voor Film _zonder _plaatje

Nieuws

RSS Meer nieuws