Prijzen & tijden

Aanvangstijden films
De avondfilms in Cinema Amstelveen beginnen om 19.00 uur en circa 21.00 uur in de Filmzaal en om 20.00 uur in de Grote Zaal. De jeugdmatinees gaan op woensdag en zaterdag om 13.30 uur en 15.30 uur van start, op zondag om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Om de week is er op dinsdag om 15.00 uur een volwassenenmatinee.

We programmeren wekelijks op maandag de films van de komende week (do t/m wo) dus check de actuele aanvangstijden in de agenda. Of meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief.

Bestel online
Het is verplicht om je entreebewijzen online te bestellen. Je kunt je e-ticket uitprinten of tonen op je smartphone.

Prijzen films                
Volwassenen € 11,00 *   
Kinderen (t/m 14 jaar) € 8,00 *
Familieticket € 32,00 *
Familieticket 3D € 38,00*
Strippenkaart** € 95,00
CJP € 9,50 *
Cineville € 0,00 (soms met toeslag)
3D toeslag € 1,50

De prijzen die getoond worden op de website zijn inclusief transactiekosten*. Zowel online als aan de kassa betaalt u € 1,- transactiekosten per entreebewijs.

------------------------------------

Cineville, Strippenkaart & Familieticket, CJP, 3D-toeslag en specials

Cineville
Met een Cinevillepas kun je gratis alle films bezoeken (volwassenen en jeugd). Bij enkele evenementen kan een toeslag worden gevraagd. Dit staat vermeld bij het evenement of de film.

Reserveer je Cinevilleticket vooraf online. Wil je iemand meenemen koop dan in de zelfde bestelling een extra kaartje. Bij een aantal bijzondere evementen geldt een toeslag. Dit staat vermeld bij het evenement.

Strippenkaart: € 95,00 (tien keer)**
De waarde van de filmstrippen uitgegeven na 1 april 2019 is één jaar geldig. De filmstrippen zijn niet persoonsgebonden. U kunt hier de strippenkaart kopen. De strippenkaart is alleen geldig bij volwassenenfilms. Het is ook nog mogelijk om met de strippenkaart 18/19 of 19/20 online een kaartje te kopen. Heeft u nog een maximaal vijf jaar oude strippenkaart met uitgiftedatum van voor 1/4/19 dan kunt u deze met bijbetaling van €1,- blijven gebruiken (alleen via de kassabalie).

Verzilveren Filmstrippen Cinema Amstelveen
Heeft u nog filmstrippen van het seizoen 15/16 | 16/17 of 17/18? Deze kunt u alleen aan de kassa omwisselen voor een filmbezoek. U kunt ook een email sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl om alvast uw stoel te reserveren met een van die strippen. 

Familieticket: € 32,00
Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag kunt u voordelig naar Cinema Amstelveen; ook in de schoolvakanties. Met het familieticket kunt met maximaal vier personen, waarvan minstens twee jonger dan 15 jaar zijn, naar de allerleukste familiefilms voor maar € 32,- (incl. transactiekosten). U kunt het familieticket verkrijgen aan de kassa en online. Bij een 3D-film betaalt u € 34,00 voor een familieticket (€ 1,50 3D-toeslag p/p).

CJP
Via de website kun je ook vast een kaartje kopen met korting als je in het bezit bent van een CJPpas. Neem je pas mee voor bij de controle aan de deur. 

3D-toeslag
Als de film in 3D getoond wordt, kunt u aan de kassa en online alleen een 3D-kaartje kopen. De toeslag is € 1,50 per entreebewijs. Cinema Amstelveen heeft voldoende speciale 3D-brillen, geschikt voor in onze filmzaal, beschikbaar (na afloop weer in te leveren).

Specials
Voor een Ladies Night, Arts in Cinema of bijzondere events kost een ticket € 14,50 (incl. transactiekosten). 

  • Prijzen & tijden
Pauze Drank Service Wit Voor Film _zonder _plaatje

Nieuws

RSS Meer nieuws