Prijzen & tijden

Tickets zijn alléén online verkrijgbaar.

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik
 hier   voor het overzicht van onze  huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig  en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt? 

Zo kunnen entreebewijzen alleen vooraf online worden gekocht. Je kunt je e-ticket tonen op je smartphone of uitprinten.

Reserveer ook vooraf online met je Cinevillepas    

LET OP:
We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten.  Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Prijzen films (per 1 juni 2020)               
Volwassenen € 11,00 *   
Kinderen (t/m 14 jaar) € 8,00 *
Familieticket € 32,00 *
Strippenkaart** € 95,00
CJP € 9,50 *
Cineville € 0,00 (soms met toeslag)

De prijzen die getoond worden op de website zijn inclusief transactiekosten*. Zowel online als aan de kassa betaalt u € 1,- transactiekosten per entreebewijs.

------------------------------------

Cineville, Strippenkaart & Familieticket, CJP en specials

Cineville
Met een Cinevillepas kun je gratis alle films bezoeken (volwassenen en jeugd). Bij enkele evenementen kan een toeslag worden gevraagd. Dit staat vermeld bij het evenement of de film.

Reserveer je Cinevilleticket vooraf online. Wil je iemand meenemen koop dan in dezelfde bestelling een extra kaartje. Bij een aantal bijzondere evenementen geldt een toeslag. Deze kun je ook gelijk online afrekenen. Bij het evenement staat vermeldt indien er een toeslag is.

Strippenkaart: € 95,00 (tien keer)**
De waarde van de filmstrippen uitgegeven na 1 april 2019 is één jaar geldig. De filmstrippen zijn niet persoonsgebonden. U kunt hier de strippenkaart kopen. De strippenkaart is alleen geldig bij een reguliere film. Het is ook nog mogelijk om met de strippenkaart 18/19 of 19/20 online een kaartje te kopen. Heeft u nog een maximaal vijf jaar oude strippenkaart met uitgiftedatum van voor 1/4/19 dan kunt u deze met bijbetaling van €1,- blijven gebruiken (alleen via de kassabalie).

Verzilveren Filmstrippen Cinema Amstelveen
Heeft u nog filmstrippen van het seizoen 15/16 | 16/17 of 17/18? Deze kunt u omwisselen door een email te sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl en zo uw stoelen te reserveren.

Familieticket: € 32,00
Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag kunt u voordelig naar Cinema Amstelveen; ook in de schoolvakanties. Met het familieticket kunt met maximaal vier personen, waarvan minstens twee jonger dan 15 jaar zijn, naar de allerleukste familiefilms voor maar € 32,- (incl. transactiekosten).

CJP
Via de website kun je ook vast een kaartje kopen met korting als je in het bezit bent van een CJP pas. Neem je pas mee voor bij de controle aan de deur. 

Nationale Bioscoopbon
Het is ook mogelijk om je bioscoopbon, direct, te gebruiken als betaalmiddel via onze website. Klik in net betaalscherm op: Online cadeaukaart.

Kortingsacties
Voor nu zijn er géén kortingsacties mogelijk voor een filmbezoek zoals bijvoorbeeld met de Personal Shopping Card of de Amstelveenpas. Een goed alternatief is de Strippenkaart (zelfde korting). Deze is niet persoonsgebonden en hiermee kun je online vooraf kaarten reserveren.

Specials
Voor een Ladies Night, Arts in Cinema of bijzondere events kost een ticket € 15,50 (incl. transactiekosten). 

Aanvangstijden films
De avondfilms in Cinema Amstelveen beginnen om 19.00 uur en circa 21.00 uur in de Filmzaal en om 20.00 uur in de Grote Zaal. De jeugdmatinees gaan op woensdag en zaterdag om 13.30 uur en 15.30 uur van start, op zondag om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Iedere dinsdag rond 15.00 uur is er een volwassenenmatinee.

We programmeren wekelijks op maandag de films van de komende week (do t/m wo) dus check de actuele aanvangstijden in de agenda. Of meld je aan voor de wekelijkse Cinema Nieuwsbrief.

  • Prijzen & tijden
Pauze Drank Service Wit Voor Film _zonder _plaatje

Nieuws

RSS Meer nieuws