Picl en Cineville

Cinema Amstelveen bij je thuis en vanaf 1 juni weer in onze Filmzaal

Vanaf 1 juni gaan we weer films vertonen. We zijn achter de schermen bezig om dit te realiseren. Meer informatie volgt binnenkort.

Via Picl of gratis met je Cinevillepas kun je tot die tijd nog kiezen uit een groot aanbod van films en documentaires!

Film kijken via Picl? 
Ken je Picl al? Picl is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie. Via Picl brengen we in deze onzekere tijden de allernieuwste premièrefilms en documentaires uit het filmtheater en de must-sees van het afgelopen filmjaar, direct bij je thuis. 

Hoe het werkt? Je selecteert een film via deze link, bepaalt welk filmtheater je wilt ondersteunen (we hopen natuurlijk dat je kiest voor Cinema Amstelveen) en je maakt een account aan. Je betaalt per film en hebt dan 48 uur de tijd om deze te kijken.

Het filmaanbod is iets uitgebreider dan je van ons gewend bent. Wekelijks worden hier ook nieuwe titels aan toegevoegd:

Mrs Lowry and Son, La Belle Epoque, Women, Solaris, Maurice, Howard's End en Jumbo (Piclpremière).

En nog een paar mooie docuemtaires en films die al eerder te zien waren in Cinema Amstelveen: 

Mijn Rembrandt, Hors Normes, System Crasher, For Sama, Parasite, Sorry We Missed You, Ze noemen me Baboe, Celle que vous Croyez, Dolor Y Gloria, Potrait de la jeune fille en feu, Amazing Grace en vele andere mooie titels.

Voor het hele gezin kun je kijken naar De Grote Boze Vos.

Heb je een Cinevillepas?
Met Vitamine Cineville brengen we Cineville tijdelijk bij de pashouders thuis. Met een selectie van gloednieuwe films die nu in de theaters hadden moeten draaien. Films waar iedereen zich misschien al op verheugde, maar die van de ene op de andere dag niet meer bezocht konden worden. Daarnaast zijn er een paar recente toptitels en klassiekers te zien, en proberen we af en toe iets nieuws online te zetten.

Log hier in met je Cinevillepas en kijk de films die je anders bij ons zou zien

Zo hopen we het #stayhome-principe iets aangenamer voor je te maken.

Hopelijk zien we jullie ook snel weer in Cinema Amstelveeen, maar voor nu: veel kijkplezier, #staysafe en zorg goed voor elkaar!

 

 

  • Picl en Cineville

Nieuws

RSS Meer nieuws