Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer of met de auto?

Per auto en parkeren
Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 Amstelveen Stadshart en volgt de ANWB-borden Schouwburggarage of  Stadspleingarage.

Uitrijkaarten
U kunt gebruik maken van een handige uitrijkaart die verkrijgbaar is bij de horecabuffetten van de schouwburg (zie hieronder onder het kopje Uitrijkaart schouwburgtarief). De garages zijn eigendom van Unibail-Rodamco en worden beheerd door Q-Park. Neem bij vragen contact op met de Q-Park klantenservice.

Voor leveranciers en trailers:
Klik hier voor een routebeschrijving naar onze artiensten/leveranciersingang en laad- en losplek van de Grote en de Kleine Zaal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitrijkaarten
Na afloop van de voorstelling niet meer in de rij bij de betaalautomaat van de parkeergarage? Koop dan vast uw uitrijkaart in de schouwburg. U koopt uw uitrijkaart bij een van de horecabuffetten.

Uitrijkaart schouwburgtarief
Voor de Schouwburggarage en de Stadspleingarage kunt u in de schouwburg bij de horecabuffetten of de kassa een uitrijkaart (met een tegoed van 5,5 uur) kopen voor het schouwburgtarief van € 7,50. Indien u een uitrijkaart aanschaft bij de schouwburg, hoeft u in de parkeergarage niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaten (zie uitrijprocedure hieronder).

Uitrijprocedure bij uitrijkaart schouwburg:
Bij het verlaten van de parkeergarage voert u eerst uw inrijkaart en daarna uw uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom. Bewaar dus ook uw inrijkaart, bij aanschaf van een uitrijkaart.

Heeft u langer geparkeerd dan het tegoed op uw uitrijkaart?
U kunt dan bijbetalen bij de betaalautomaat in de garage óf na het invoeren van uw in- en uitrijkaart bij de slagboom, het restant bijbetalen met uw creditcard of contactloos met uw pinpas, mits deze geschikt is voor contactloos betalen.

Uitrijkaart Personal Shopping Card-houders Stadshart
Bent u in het bezit van een Personal Shopping Card (PSC) van Stadshart Amstelveen? Dan kunt u bij ons aan de buffetten, op vertoon van uw PSC, voor slechts € 4,50 een uitrijkaart van 4 uur kopen. Deze uitrijkaart is alléén geldig in de Schouwburggarage. De uitrijkaart met PSC-korting koopt u, bijvoorbeeld tegelijkertijd met uw drankje, bij een van de horecabuffetten of bij de kassa van de schouwburg.

Vragen?
Vragen over het gebruik van de parkeergarages, de tarieven of de uitrijkaarten? Neem hier contact op met de klantenservice van Q-Park.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reguliere tarieven Stadspleingarage en Schouwburggarage:  € 0,50 per 13 minuten of een gedeelte daarvan.

Wijzigingen of fouten in tarieven voorbehouden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbaar vervoer
Schouwburg Amstelveen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De schouwburg ligt direct naast het busstation. U kunt het busstation bereiken met de buslijnen 242, 174, 171,  165, 166, 167, 186, 242, 300, 347, 356, 357 en nachtbussen N30, N47, N57 en N74.

Daarnaast stoppen tram 5 (halte Binnenhof) op enkele minuten loopafstand van de schouwburg. Hoe u de schouwburg vanaf deze haltes kunt bereiken vindt u hieronder.

Per trein vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA
De schouwburg is ook met de trein gemakkelijk te bereiken. Vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA rijdt buslijn 300 overdag elke 6 minuten en 's avonds elke 10 minuten naar de schouwburg.

Vanaf halte Binnenhof (tram 5):
U loopt richting het winkelcentrum/de Handelsweg. Bij het Buitenplein (McDonald's) steekt u schuin over naar de Meander en slaat u rechtsaf op de Meander. U loopt rechtdoor. Na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf en direct weer linksaf. Na ongeveer 30 meter vindt u aan uw linkerhand de hoofdentree van de schouwburg.

Meer informatie over het openbaar vervoer kunt u krijgen via www.connexxion.nlwww.9292ov.nl of via 0900 9292.

Kijk hier voor de routeplanner met de bus van en naar Schouwburg Amstelveen.