Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer of met de auto?

Per auto en parkeren
Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein.

U kunt in beide garages gebruik maken van een voordelige uitrijkaart van Q-Park die verkrijgbaar is bij de horecabuffetten van de schouwburg (zie hieronder onder het kopje Uitrijkaart schouwburgtarief). De garages zijn eigendom van Unibail-Rodamco en worden beheerd door Q-Park. Neem bij vragen contact op met de Q-Park klantenservice.

Voor leveranciers en trailers:
Klik hier voor een routebeschrijving naar onze artiensten/leveranciersingang en laad- en losplek van de Grote en de Kleine Zaal.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitrijkaart schouwburgtarief
Voor de Q-Park Parkeergarages Schouwburg en Stadsplein kunt u in de schouwburg bij de kassa en de buffetten een uitrijkaart (met een tegoed van 5,5 uur) kopen voor het schouwburgtarief van € 7,50. Indien u een uitrijkaart aanschaft bij de schouwburg, hoeft u in de parkeergarage niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaten.

Uitrijprocedure bij uitrijkaart schouwburg:
U behoudt uw inrijkaart bij de aanschaf van uw uitrijkaart. Bij het verlaten van de parkeergarage voert u eerst de inrijkaart en daarna de uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom.

Vragen over de parkeergarages? Neem hier contact op met de klantenservice van Q-Park.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reguliere tarieven Q-Park

Parkeergarage Schouwburg:
per 15 minuten of een gedeelte daarvan € 0,50.

Parkeergarage Stadsplein:
per 13 minuten of een gedeelte daarvan € 0,50.

Wijzigingen voorbehouden

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbaar vervoer
Schouwburg Amstelveen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De schouwburg ligt direct naast het busstation. U kunt het busstation bereiken met de buslijnen 142, 149, 170/174, 171, 172, 173, 186, 187, 199, 216, 242, 272, 275, 300, 356, 487 en nachtbussen N30, N70, N72, N74 en N79. 

Daarnaast stoppen tram 5 (halte Binnenhof) en sneltram 51 (halte Amstelveen Centrum) op enkele minuten loopafstand van de schouwburg. Hoe u de schouwburg vanaf deze haltes kunt bereiken vindt u hieronder.

Per trein vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA
De schouwburg is ook met de trein gemakkelijk te bereiken. Vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA rijdt buslijn 300 overdag elke 6 minuten en 's avonds elke 10 minuten naar de schouwburg.

Vanaf halte Amstelveen Centrum (sneltram 51):
Vanaf het perron gaat u met de trap naar beneden, u gaat linksaf. Bij de stoplichten steekt u over en gaat rechtdoor. U loopt langs halte Binnenhof (tram 5). Zie verder hieronder.

Vanaf halte Binnenhof (tram 5):
U loopt in de rijrichting van de tram richting het winkelcentrum en loopt rechts langs V&D. Voorbij V&D loopt u naar links langs de McDonalds en steekt u schuin het Buitenplein over. U loopt tussen de winkels Sneakers en De Barn van Tuinhuis (op het hoekje) door en gaat rechtsaf de Meander op. U loopt rechtdoor. Direct nadat u de ING Bank aan u rechterhand gepasseerd bent, slaat u rechtsaf en direct weer naar links. Na ongeveer 30 meter vindt u aan uw linkerhand de hoofdentree van de schouwburg.

Meer informatie over het openbaar vervoer kunt u krijgen viawww.connexxion.nlwww.9292ov.nl of via 0900 9292.

CON_LOGO_wit _rgb

Connexxion
 is sponsor van Schouwburg en Cinema Amstelveen
.