Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer of met de auto?

Parkeerdrukte
In de aanloop naar de feestdagen kan het met name in het weekend en op koopavonden drukker zijn dan verwacht op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages rond het Stadsplein. Houdt u hier rekening mee?

Per auto en parkeren

Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Schouwburggarage of Stadspleingarage.

U kunt gebruik maken van een voordelige uitrijkaart die verkrijgbaar is bij de horecabuffetten van de schouwburg (zie hieronder onder het kopje Uitrijkaart schouwburgtarief). De garages zijn eigendom van Unibail-Rodamco en worden beheerd door Q-Park. Neem bij vragen contact op met de Q-Park klantenservice.

Voor leveranciers en trailers:
Klik hier voor een routebeschrijving naar onze artiensten/leveranciersingang en laad- en losplek van de Grote en de Kleine Zaal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitrijkaart schouwburgtarief
Voor de Schouwburggarage en de Stadspleingarage kunt u in de schouwburg bij de kassa en de buffetten een uitrijkaart (met een tegoed van 5,5 uur) kopen voor het schouwburgtarief van € 7,50. Indien u een uitrijkaart aanschaft bij de schouwburg, hoeft u in de parkeergarage niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaten.

Bent u in het bezit van een Personal Shopping Card (PSC) van Stadshart Amstelveen? Dan kunt u op vertoon van uw PSC voor € 4,- een uitrijkaart van 4 uur kopen. Deze uitrijkaart is alléén geldig in de Schouwburggarage.

Uitrijprocedure bij uitrijkaart schouwburg:
U behoudt uw inrijkaart bij de aanschaf van uw uitrijkaart. Bij het verlaten van de parkeergarage voert u eerst de inrijkaart en daarna de uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom.

Vragen over de parkeergarages? Neem hier contact op met de klantenservice van Q-Park.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reguliere tarieven Q-Park

Parkeergarage Schouwburg:
per 15 minuten of een gedeelte daarvan € 0,50.

Parkeergarage Stadsplein:
per 13 minuten of een gedeelte daarvan € 0,50.

Wijzigingen voorbehouden

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbaar vervoer
Schouwburg Amstelveen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De schouwburg ligt direct naast het busstation. U kunt het busstation bereiken met de buslijnen 142, 149, 170/174, 171, 172, 173, 186, 187, 199, 216, 242, 272, 275, 300, 356, 487 en nachtbussen N30, N70, N72, N74 en N79. 

Daarnaast stoppen tram 5 (halte Binnenhof) en sneltram 51 (halte Amstelveen Centrum) op enkele minuten loopafstand van de schouwburg. Hoe u de schouwburg vanaf deze haltes kunt bereiken vindt u hieronder.

Per trein vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA
De schouwburg is ook met de trein gemakkelijk te bereiken. Vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA rijdt buslijn 300 overdag elke 6 minuten en 's avonds elke 10 minuten naar de schouwburg.

Vanaf halte Amstelveen Centrum (sneltram 51):
Vanaf het perron gaat u met de trap naar beneden, u gaat linksaf. Bij de stoplichten steekt u over en gaat rechtdoor. U loopt langs halte Binnenhof (tram 5). Zie verder hieronder.

Vanaf halte Binnenhof (tram 5):
U loopt richting het winkelcentrum/de Handelsweg. Bij het Buitenplein (McDonald's) steekt u schuin over naar de Meander en slaat u rechtsaf op de Meander. U loopt rechtdoor. Na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf en direct weer linksaf. Na ongeveer 30 meter vindt u aan uw linkerhand de hoofdentree van de schouwburg.

Meer informatie over het openbaar vervoer kunt u krijgen via www.connexxion.nlwww.9292ov.nl of via 0900 9292.

CON_LOGO_wit _rgb

Connexxion
 is sponsor van Schouwburg en Cinema Amstelveen
.