Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer of met de auto?

Per auto en parkeren
Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. Neem afslag 5 Amstelveen Stadshart en volg de ANWB-borden Schouwburggarage of  Stadspleingarage.

Uitrijkaarten
Je kunt gebruik maken van een handige uitrijkaart die verkrijgbaar is bij onze gastvrouw bij de balie waar we ook de tickets scannen (zie hieronder onder het kopje Uitrijkaart schouwburgtarief). De garages zijn eigendom van Unibail-Rodamco en worden beheerd door P1. Neem bij vragen contact op met de P1 klantenservice.

Voor leveranciers en trailers:
Klik hier voor een routebeschrijving naar onze artiesten/leveranciersingang en laad- en losplek van de Grote en de Kleine Zaal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitrijkaarten
Na afloop van de voorstelling niet meer in de rij bij de betaalautomaat van de parkeergarage? Koop dan voorafgaand aan je voorstelling vast een uitrijkaart in de schouwburg. Je koopt je uitrijkaart bij de gastvrouw bij de ticketscanbalie.

Uitrijkaart schouwburgtarief
Voor de Schouwburggarage en de Stadspleingarage kun je voorafgaand aan de voorstelling in de schouwburg een uitrijkaart (met een tegoed van 5,5 uur) kopen voor het schouwburgtarief van € 7,50. Indien je een uitrijkaart aanschaft bij de schouwburg, hoef je in de parkeergarage niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaten (zie uitrijprocedure hieronder).

Uitrijprocedure bij uitrijkaart schouwburg:
Bij het verlaten van de parkeergarage voer je eerst je inrijkaart en daarna je uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom. Bewaar dus ook je inrijkaart, bij aanschaf van een uitrijkaart.

Heb je langer geparkeerd dan het tegoed op uw uitrijkaart?
Je kunt dan bijbetalen bij de betaalautomaat in de garage óf na het invoeren van je in- en uitrijkaart bij de slagboom, het restant bijbetalen met creditcard of contactloos met je pinpas, mits deze geschikt is voor contactloos betalen.

Uitrijkaart Personal Shopping Card-houders Stadshart
Ben je in het bezit van een Personal Shopping Card (PSC) van Stadshart Amstelveen? Dan kun je bij ons aan de buffetten, op vertoon van uw PSC, voor slechts € 4,50 een uitrijkaart van 4 uur kopen (dit is inclusief de 2 uur gratis parkeren). Deze uitrijkaart is alléén geldig in de Schouwburggarage. De uitrijkaart met PSC-korting koop je, voor aanvang van de voorstelling, bij onze gastvrouw bij de ticketscanbalie.

Vragen?
Vragen over het gebruik van de parkeergarages, de tarieven of de uitrijkaarten? Neem dan contact op met de klantenservice van P1.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reguliere tarieven Schouwburggarage:  € 0,50 per 15 minuten of een gedeelte daarvan. Stadspleingarage: € 0,50 per 13 minuten of een gedeelte daarvan.

Wijzigingen of fouten in tarieven voorbehouden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbaar vervoer
Schouwburg Amstelveen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De schouwburg ligt direct naast het busstation. Je kunt het busstation bereiken met de buslijnen 242, 174, 171,  165, 166, 167, 186, 242, 300, 347, 356, 357 en nachtbussen N30, N47, N57 en N74.

Daarnaast stopt tram 5 (halte Binnenhof) op enkele minuten loopafstand van de schouwburg. Hoe je de schouwburg vanaf deze halte kunt bereiken vind je hieronder.

Per trein vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA
De schouwburg is ook met de trein gemakkelijk te bereiken. Vanaf station Schiphol en station Amsterdam Bijlmer ArenA rijdt buslijn 300 overdag elke 6 minuten en 's avonds elke 10 minuten naar de schouwburg.

Vanaf halte Binnenhof (tram 5):
Je loopt richting het winkelcentrum/de Handelsweg. Bij het Buitenplein (McDonald's) steek je schuin over naar de Meander en sla je rechtsaf op de Meander. Je loopt rechtdoor. Na ongeveer 200 meter sla je rechtsaf en direct weer linksaf. Na ongeveer 30 meter vind je aan je linkerhand de hoofdentree van de schouwburg.

Meer informatie over het openbaar vervoer vind je via www.connexxion.nlwww.9292ov.nl of via 0900 9292.

Kijk hier voor de routeplanner met de bus van en naar Schouwburg Amstelveen.