Schouwburg Amstelveen Buitenzijde Stadspleinkant Foto Els Zweerink DSC 4174 DEF

Uitrijkaarten

Na afloop van de voorstelling niet meer in de rij bij de betaalautomaat van de parkeergarage? Koop dan voorafgaand aan je voorstelling - of in de pauze of na afloop - bij een van de horecabuffetten vast voor € 7,50 een uitrijkaart in de schouwburg (met een tegoed van 5,5 uur). Je hoeft dan bij vertrek niet meer langs de betaalautomaat, maar voert bij de slagboom eerst je inrijkaart en daarna je uitrijkaart in.

Let op: van maandag t/m donderdag is de eerste 1,5 uur parkeren in de Schouwburggarage en de Stadspleingarage gratis. Het is op die dagen, afhankelijk van de tijd dat je parkeert, dus niet altijd voordeliger om vooraf een uitrijkaart te kopen. Het is wel makkelijker, want je hoeft dan niet meer langs de betaalautomaat waar het soms druk kan zijn na uitloop van een goed bezochte avond. Check hier de reguliere parkeertarieven van de garages in het Stadshart. Wijzigingen voorbehouden.

Parkeer je van vrijdag t/m zondag langer dan 3 uur of wil je na afloop van de voorstelling niet meer in de rij staan voor de betaalautomaat in de parkeergarage? Koop dan voor de voorstelling - of in de pauze of na afloop - bij een van onze horecabuffetten alvast een uitrijkaart. De uitrijkaart is geldig bij de Schouwburggarage en de Stadspleingarage. De uitrijkaart kost € 7,50 en heeft een tegoed van 5,5 uur. Je hoeft dan niet meer langs de betaalautomaat maar voert bij de slagboom éérst je inrijkaart en daarna je uitrijkaart in.

Houd je er rekening mee dat het op bepaalde dagen - met name de zondag en feestdagen - drukker kan zijn op de afrit van de snelweg en rond de parkeergarages i.v.m. winkelend publiek? Ook wordt er de komende jaren hard gewerkt aan de verbreding van de A9 waardoor - tijdelijk - verkeershinder kan ontstaan. Check de bereikbaarheid voor vertrek via je routeplanner of bekijk hier alvast de omleidingen.

Uitrijprocedure bij uitrijkaart schouwburg

Bij het verlaten van de parkeergarage voer je eerst je inrijkaart en daarna je uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom. Bewaar dus ook je inrijkaart.


Heb je langer geparkeerd dan het tegoed op je uitrijkaart?

Je kunt bij de betaalautomaat in de garage óf na het invoeren van je in- en uitrijkaart bij de slagboom, het restant bijbetalen met creditcard of contactloos met je pinpas

Vragen?

Vragen over het gebruik van de parkeergarages, de tarieven of de uitrijkaarten? Neem dan contact op met de klantenservice van P1. Of kijk op hun website voor meer informatie. 


Reguliere tarieven parkeergarages

Van maandag t/m donderdag is de eerste 1,5 uur parkeren in de Schouwburggarage en de Stadspleingarage gratis. Daarna zijn de reguliere tarieven in Schouwburggarage/Stadspleingarage: € 0,50 per 12 minuten of een gedeelte daarvan.

Wijzigingen of fouten in tarieven voorbehouden.