Schouwburg Amstelveen Buitenzijde Stadspleinkant Foto Els Zweerink DSC 4174 DEF

Uitrijkaarten

Na afloop van de voorstelling niet meer in de rij bij de betaalautomaat van de parkeergarage? Koop dan voorafgaand aan je voorstelling bij een van de horecabuffetten vast voor € 7,50 een uitrijkaart in de schouwburg (met een tegoed van 5,5 uur).

 

Uitrijprocedure bij uitrijkaart schouwburg

Bij het verlaten van de parkeergarage voer je eerst je inrijkaart en daarna je uitrijkaart in bij de automaat bij de slagboom. Bewaar dus ook je inrijkaart.


Heb je langer geparkeerd dan het tegoed op je uitrijkaart?

Je kunt bij de betaalautomaat in de garage óf na het invoeren van je in- en uitrijkaart bij de slagboom, het restant bijbetalen met creditcard of contactloos met je pinpas

 

Uitrijkaart Personal Shopping Card-houders Stadshart

Ben je in het bezit van een Personal Shopping Card (PSC) van Stadshart Amstelveen? Dan kun je bij ons aan de buffetten, op vertoon van je PSC, voor slechts € 4,50 een uitrijkaart van 4 uur kopen (dit is inclusief de 2 uur gratis parkeren). Deze uitrijkaart is alléén geldig in de Schouwburggarage.

 

Vragen?

Vragen over het gebruik van de parkeergarages, de tarieven of de uitrijkaarten? Neem dan contact op met de klantenservice van P1. Of kijk op hun website voor meer informatie. Reguliere tarieven parkeergarages :  

Schouwburggarage: € 0,50 per 15 minuten of een gedeelte daarvan. Stadspleingarage: € 0,50 per 13 minuten of een gedeelte daarvan.
Wijzigingen of fouten in tarieven voorbehouden.