Bekijk ons filmaanbod nu via Picl

Voor alle filmfans en Cinevillers

Première via Picl | Goud (wo 20 mei)

We hadden weer 'bezoekers' in onze filmzaal, wat een feestje!

Afgelopen dinsdag 19 mei waren Rogier Hesp (regisseur) en David Wristers (hoofdrolspeler) van de film Goud bij ons in Cinema Amstelveen. Samen met Rudi de Boer (filmwetenschapper) hebben Rogier en David gesproken over o.a. de film, de online première en de opnames.

Het gesprek is hier te zien. Daarna kun je door naar Picl voor de film Goud.

Vanaf 1 juni a.s. zijn wij weer open voor de film. Een kleine stap voorwaarts, maar we verheugen ons er enorm op om onze filmliefhebbers weer te kunnen ontvangen! Vanaf do 21 mei staat de filmagenda weer online. Bekijk hier dan het filmaanbod t/m wo 10 juni.

Film
Uiteraard zijn wij achter de schermen al volop bezig met de voorbereidingen hoe wij dit op een verantwoorde manier voor medewerkers en bezoekers kunnen realiseren. Looproutes, extra schoonmaak, vooraf reserveren, pin only; we doen er alles aan om uw bezoek veilig en vertrouwd te maken. Onze programmeur is al op zoek naar de beste filmtitels; zodra we meer weten, berichten we u hier natuurlijk over. Het laatste nieuws ontvangt u altijd in onze Cinema Nieuwsbrief.

Film kijken via Picl? 
Ken je Picl al? Picl is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie. Via Picl brengen we in deze onzekere tijden de allernieuwste premièrefilms en documentaires uit het filmtheater en de must-sees van het afgelopen filmjaar, direct bij je thuis. 

Hoe het werkt? Je selecteert een film via deze link, bepaalt welk filmtheater je wilt ondersteunen (we hopen natuurlijk dat je kiest voor Cinema Amstelveen) en je maakt een account aan. Je betaalt per film en hebt dan 48 uur de tijd om deze te kijken.

Het filmaanbod is iets uitgebreider dan je van ons gewend bent. Wekelijks worden hier ook nieuwe titels aan toegevoegd:
Mrs Lowry and Son, La Belle Epoque, Women, Solaris, Maurice, Howard's End en Charter - Piclpremière

En nog een paar mooie docuemtaires en films die al eerder te zien waren in Cinema Amstelveen: Mijn Rembrandt, Hors Normes, System Crasher, For Sama, Parasite, Sorry We Missed You, Ze noemen me Baboe, Celle que vous Croyez, Dolor Y Gloria, Potrait de la jeune fille en feu, Amazing Grace en vele andere mooie titels.

En voor het hele gezin: De Grote Boze Vos

Heb je een Cinevillepas?
Met Vitamine Cineville brengen we Cineville tijdelijk bij de pashouders thuis. Met een selectie van gloednieuwe films die nu in de theaters hadden moeten draaien. Films waar iedereen zich misschien al op verheugde, maar die van de ene op de andere dag niet meer bezocht konden worden. Daarnaast zijn er een paar recente toptitels en klassiekers te zien, en proberen we af en toe iets nieuws online te zetten.

Log hier in met je Cinevillepas en kijk de films die je anders bij ons zou zien

Zo hopen we het #stayhome-principe iets aangenamer voor je te maken.

Hopelijk zien we jullie ook snel weer in Cinema Amstelveeen, maar voor nu: veel kijkplezier, #staysafe en zorg goed voor elkaar!

  • Bekijk ons filmaanbod nu via Picl

Nieuws

RSS Meer nieuws