Cineville

Nu ook online reserveren met je Cinevillepas

Voor alle films (jeugd & volwassenen) in Cinema Amstelveen kun je nu ook online reserveren met je Cinevillepas. Bij de kassa krijg je op vertoon van je Cinevillepas je toegangsbewijs voor de film. Wil je je Cinevillepas uiterlijk 20 minuten voor aanvang laten scannen?

*Bij een aantal bijzondere evenementen geldt een toeslag. Dit staat vermeld bij de film of het evenement. Deze evenmenten kun je nog NIET online reserveren.*

Reserveren met je Cinevillepas
Je hebt met je Cinevillepas ook de mogelijkheid om vooraf online te reserveren. Je kunt dan zelf je rij- en stoelnummer(s) kiezen. Bij het online reserveren kun je tegelijkertijd ook reguliere filmkaarten voor iemand anders kopen (bijvoorbeeld voor een vriend of vriendin zonder Cinevillepas). 

Het is niet mogelijk om via mail of telefonisch te reserveren voor een Cineville-kaartje.

Altijd even langs de kassa
Op de dag zelf moet je wel nog - uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de film - langs de kassa om je Cinevillepas te laten scannen en je reservering om te zetten in een toegangsbewijs.

Kom op tijd
Een reservering blijft tot 20 minuten voor aanvang geldig. Daarna komt deze te vervallen.

No show
Als je een reservering maakt, houden wij plaats(en) voor je vrij. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, wil je ons dit dan zo spoedig mogelijk laten weten via kassa@schouwburgamstelveen.nl zodat wij iemand anders blij kunnen maken? Bij meerdere 'no shows' behouden wij ons het recht voor om het vooraf reserveren te blokkeren.

Meer informatie over Cineville vind je op www.cineville.nl.

 

  • Cineville

Nieuws

RSS Meer nieuws