Aanbod basisonderwijs

Kant-en-klare lespakketten, workshops of een eigen invulling

Loket Cultuureducatie Amstelland
Loket Cultuureducatie Amstelland verzorgt lespakketten en leerlijnen voor het primair onderwijs in opdracht van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Kinderen in het primair onderwijs komen via deze pakketten en leerlijnen in aanraking met de disciplines muziek, dans, drama, literatuur, beeldende kunst, fotografie, film en cultureel erfgoed

Het loket biedt een samenhangend geheel aan van 14 multidisciplinaire lespakketten voor het basisonderwijs. Vanuit het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit zijn leerlijnen muziek, beeldende vorming, erfgoed en kunstzinnige oriëntatie ontwikkeld. Op de website www.cultuureducatie-amstelland.nl leest u er alles over.

Contact cultuureducatie
Voor het bezoeken van reguliere theatervoorstellingen (al dan niet onder schooltijd), het boeken van workshops en al uw andere vragen m.b.t. cultuureducatie kunt u contact opnemen met de afdeling marketing & communicatie via publiciteit@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 61.

Theater in School van Van Engelenburg Theaterproducties
Van Engelenburg Theaterproducties heeft een aparte website waarop zij al hun schoolvoorstellingen presenteren voor het basis- én het voortgezet onderwijs. Alle voorstellingen kunnen zowel in ons theater als op scholen gespeeld worden. Kijk op www.theaterinschool.nl voor meer informatie.

Eindmusical, rondleiding of filmbezoek?
Voor het opvoeren van uw eindmusical of talentenjacht of het vieren van een schoolfeest of carnaval is Schouwburg Amstelveen als locatie ook uitermate geschikt. Of wat dacht u van een rondleiding of filmbezoek? Neem gerust contact op met de afdeling Verhuur om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 61.