Apr12 GZ Another Kind Of Blue F Hans Gerritsen Liggend PF

Aanbod voortgezet onderwijs


Want cultuur is gewoon heel leuk

Een film- of theatervoorstelling, een rondleiding of een groot schoolfeest? Het kan allemaal bij Schouwburg Amstelveen.


Wil je met jouw leerlingen een voorstelling bezoeken?

Wij denken graag mee over welke voorstellingen geschikt zijn voor jongeren en of we daar lespakketten of een workshop bij kunnen organiseren. We doen je graag een aanbod op maat inclusief speciale leerlingprijzen.

Meer weten? 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via educatie@schouwburgamstelveen.nl.


Rondleiding, filmbezoek of schoolfeest?

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor de musical, een talentenjacht of een schoolfeest? Dan zit je goed bij Schouwburg Amstelveen! Of wat denk je van een rondleiding of filmbezoek speciaal voor jouw klas of voor de hele school? Neem contact op via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 61, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Lespakketten en culturele projecten

Via het Loket Cultuureducatie bieden wij lespakketten en culturele projecten aan voor het voortgezet onderwijs in de regio Amstelland. Deze pakketten en projecten zijn door het loket samengesteld in samenwerking met de regionale culturele instellingen. Daarnaast levert het Loket Cultuureducatie projecten op maat, waarbij verbinding van lokale culturele instellingen en scholen centraal staat. Bekijk het completen aanbod via www.cultuureducatie-amstelland.nl/aanbod-voortgezet-onderwijs/.


Contact cultuureducatie

Voor het bezoeken van voorstellingen in het kader van een bepaald thema of vak, het bezoeken van een voorstelling onder schooltijd en al jouw andere vragen kun je contact opnemen via educatie@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 61.