Jacques Vriens

Grootmoeders grote oren (5+)

Jeugd/Familie

Familievoorstelling vol spanning en humor

Bestel kaarten

Een aantal jaren geleden schreef de bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens het boek Grootmoeders grote oren… waarin hij de klassieke sprookjes opnieuw vertelt met veel humor, zonder het origineel geweld aan te doen. Van twee sprookjes maakte hij een theatervoorstelling, waarin getoverd wordt met muziek, licht en geluid.

In het grappige maar ook erg spannende sprookje De Twaalf Broers wil de koning na twaalf zonen, nou 'eindelijk wel eens een meisje'. Als dan prinses Marie- Surprise geboren wordt, moeten de twaalf broers maken dat ze wegkomen, want er dreigt groot gevaar. In De wolf en de zeven geitjes gaat de prettig gestoorde wolf zelfs zingen en lachen de geitjes hem uit, totdat….

Jacques Vriens is niet alleen kinderboekenschrijver, maar speelt ook al bijna zijn hele leven toneel en maakt al jaren voorstellingen rondom zijn boeken. Een heerlijke familievoorstelling voor kinderen vanaf 5+ én hun (groot-)ouders. Maar ook oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling. 

Prijzen

  • Zaal Ongeplaccerd - Volwassenen € 14,00
  • Zaal Ongeplaccerd - Kind tot 12 jaar € 14,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Jacques Vriens