De Rattenvanger (6+)

Ida van Dril en Michiel Schreuders

Jeugd/Familie

Livemuziek, poppenspel, humor en een stad vol grote… ratten!

Wachtlijst

Ida van Dril en Michiel Schreuders vertellen met livemuziek, poppenspel en humor het ware verhaal achter de beroemde rattenvanger. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft zijn inwoners een schone stad, maar dan moeten ze wel voor hem juichen en buigen. En vooral niet klagen over het feit dat er steeds meer ratten in de stad zijn.

Op een avond wordt er op de deur van het gemeentehuis geklopt. Als de burgemeester opendoet, hoort hij de magische fluit van Luca en staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Het is het begin van een avontuur over moed, verleiding en anders durven zijn.

De pers over De Rattenvanger in 2018
'Spannend en boeiend,' (Theaterparadijs ★★★★).
'De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van Van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling.' (Theaterkrant  ★★★★)
'Hoe spannend en boeiend kan je een verhaal, of beter gezegd de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen, maken voor het hele gezin? Van Dril en Schreuders zijn daar bijzonder goed in geslaagd.' (Theaterparadijs ★★★★).

Heb je een Amstelveenpas? Dan kun je voor slechts € 4 per persoon naar een jeugdvoorstelling! Lees er hier meer over.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om 
vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 14,00
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 14,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Fred Delfgaauw
Spel: Ida van Dril
Overig: Tjeerd Bischoff (tekst), Michiel Schreuders (compositie en muziek), Doan Hendriks (decor) en Kathelijne Monnens (poppen en kleding)
Website: