Feb21tm24 Musical4daagse 3
Feb21tm24 Musical4daagse 2
Feb21tm24 Musical4daagse 5

Musical4daagse (6 t/m 12 jaar)

Word een musicalster in vier dagen

Een ervaring om nooit meer te vergeten

Theater? Ooit binnen geweest in dat grote gebouw? Wat gebeurt er daar tijdens een voorstelling en hoe is het om daar op het toneel te staan? Deze voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Met dit musicalproject maak je een musical in 4 dagen met een voorstelling voor echt publiek.

Kinderen naar het theater, dat is de missie van De Musical4daagse. Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Kinderen stappen de magie van het theater binnen. Je hebt geen ervaring nodig. Het theater is voor ieder kind.

De Musical4daagse is alleen in de vakanties en daarom ook geschikt voor kinderen die op sport zitten of een druk schema hebben. En iedere vakantie kun je meedoen aan een andere musical.

Het zaallicht gaat uit en alle kinderen staan klaar. Je ziet je zoon of dochter gespannen wachten tot dat hij/zij mag beginnen met zingen. Je hoort het eerste woord, het gaat goed! Je kind krijgt met ieder woord meer zelfvertrouwen en straalt. Het lijkt wel magisch. Zie jij je zoon of dochter daar al staan? Meld je dan aan via de website van Musical4daagse. 

Wat is belangrijk om te weten?

  • Ma 21 t/m do 24 februari 2022
  • 09.00 tot 14.00 uur
  • 6 t/m 12 jaar
  • 4 dagen zingen, dansen en acteren
  • Kosten voor vier dagen: €159,95

Wil je toch wat meer informatie? Download het Ebook van De Musical4daagse. Of kijk op www.musical4daagse.nl/amstelveen.

Theatercafé
Vakantie
Aanmelden

Cast & Info

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Deel deze voorstelling