48

Eten en Drinken in de buurt

Vooraf of na afloop eerst een hapje eten?

Aan het Stadsplein waaraan de schouwburg gelegen is vind je volop cafés en restaurants om voorafgaand of na afloop van een voorstelling of film wat te eten of te drinken. We noemen een paar van onze favoriete plekjes:

  • BLVD Café - Bij het gezellige BLVD Café zit je goed voor een heerlijk diner of gewoon een gezellig drankje. Het zonnige terras is een fijne plek om van een lekker drankje te genieten of om heerlijk buiten te dineren. Én op vertoon van je theaterkaartje krijg je maar liefst 10% korting op je hele rekening.

  • P60 Café - Eten bij de buren. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de keuken geopend met een aantrekkelijk nieuw concept: Build your own burger. Stel de allerlekkerste hamburger samen en krijg op vertoon van je theaterkaartje € 2,- korting. Reserveren vooraf is verplicht. Op dinsdag en woensdag kun je ook voor of na de voorstelling nog wat drinken bij P60.

  • Venstra Café bij Libris Venstra - Het Venstra Café gevestigd in boekhandel Libris Venstra is elke dag vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur geopend. Hier kun je terecht voor een kopje lekker koffie met taart of een heerlijke lunch. En wie weet kom je ook nog een mooi boek tegen.

  • Zorgeloos Eten & Drinken - Zorgeloos is de plek om even lekker te lunchen tijdens een dagje winkelen in Stadshart Amstelveen, heerlijk te dineren voorafgaand aan een film of theatervoorstelling of om gewoon gezellig bij te kletsen met familie/vrienden onder het genot van een hapje/drankje.

  • Day Foodbar - Bij Day kun je koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren in een relaxte omgeving. Op de kaart is voor ieder wat wils te vinden en je kunt er het hele jaar door op het terras zitten.

  • Chinees Restaurant New Peking City – Al ruim 35 jaar een fijn restaurant met een authentieke Chinese en Chinees-Indische keuken. Van uitgebreide rijsttafel tot verfijnde gerechtjes.  

Bekijk hier het hele overzicht van alle horeca in en om het Stadshart Amstelveen.