Feb14 KZ Klaas Van Der Eerden Blijven Drijven Vierkant F Mark David PF

Klaas van der Eerden

Blijven drijven

Klaas van der Eerden keert na 10 jaar terug naar het theater

Kleine Zaal Uitverkocht
Meer info

Na tien jaar is Klaas van der Eerden terug in het theater met Blijven drijven: een energieke comedyshow met sketches, typetjes, muziek en misschien wel dans…

Klaas was de afgelopen jaren vooral op de tv en radio te horen als een van de Foute Vrienden of in de ochtendshow van Radio 538. Iedere morgen om 4.15 uur op en dan vrolijk achter de microfoon kruipen. Klaas kan dat.

Waar komt toch die onbedaarlijke gedrevenheid vandaan om iedereen voortdurend te vermaken en aan het lachen te krijgen? En stond dit levenslot, door een noodlottig ongeval in zijn familie, eigenlijk niet al vanaf zijn geboorte vast? In dit theaterprogramma probeert Klaas antwoord te geven op deze vraag. Eén ding staat als een paal boven water: hij zal altijd blijven drijven.

Over Klaas
Klaas van der Eerden is cabaretier en presentator voor televisie en radio. In 1999 won hij zowel de jury als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Hierna maakte hij gedurende vijftien jaar maar liefst zeven avondvullende cabaretprogramma’s, waaronder Extreem!, Wortels en Breedbeeld.

Kleine Zaal Uitverkocht

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 23,00
1e rang - CJP
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Margôt Ros
Spel Klaas van der Eerden
Overige Jan en Keez Groenteman (muziek), Jochem M. (mental coach)
Website klaasvandereerden.nl
Ik wil Humor, Publiekslievelingen