Juliahermans Delanding Webimages 01
Juliahermans Delanding Webimages 02

Foto-expositie Julia Hermans

Theater De Landing opent zijn eerste foto-expositie. De prachtige selectie foto's van talentvol fotograaf Julia Hermans (1998) trekt de aandacht van iedere bezoeker naar zich toe. 

De beelden op de galerij in Theater De Landing zijn een collectie van fotograaf Julia Hermans, die ze in de afgelopen twee jaar maakte. De collectie is het resultaat van een hernieuwde liefde voor fotografie, waarbij connectie, techniek en nieuwsgierigheid centraal staan.

Afgebeeld zijn vrienden en kennissen van de fotograaf, maar ook onbekenden, allemaal met een belangrijk overeenkomend aspect: de samenwerking tussen model en fotograaf. Fotograferen is voor haar een middel om contact te maken met anderen en daarmee haar plek te vinden. Julia kiest het uiteindelijke beeld door de juiste blik van het subject of een bijzondere belichting, geleid door de connectie met het model.

Over Julia Hermans
Julia Hermans (1998) groeide op in Assendelft en ontdekte al op jonge leeftijd een voorliefde voor fotografie. Op haar veertiende kreeg ze haar eerste echte camera als verjaardagscadeau, wat betekende dat ze deze liefde verder kon verkennen. De jaren hierna maakte ze veel foto’s van vrienden en familie, altijd als hobby. Na een bachelor Cultuurwetenschappen besloot ze de kunst van de fotografie serieuzer te nemen en startte ze de studie Fotografie aan de HKU. Hier leerde ze waardevolle technieken en inzichten, zaken die tot op heden een belangrijk deel uitmaken van haar creatieve proces.

Vanaf vrijdag 25 oktober a.s. kun je de expositie in Theater De Landing tijdens openingstijden (woensdag t/m vrijdag van 11.00-17.00 uur) bezoeken. 

Theater De Landing
Uilenstede 106
1183 AM Amstelveen