Toelichting kaartverkoop

Aantal entreebewijzen per voorstelling
Per voorstelling kunt u maximaal 12 entreebewijzen bestellen. Wilt u meer kaarten per voorstelling bestellen, neemt u dan contact op met de kassa via kassa@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 75.

Transactiekosten: € 1,- per entreebewijs, zowel aan de kassa als online.

Verzendkosten: E-tickets gratis. Indien u kiest voor een entreebewijs per post betaalt u € 3,50 verzendkosten per bestelling.

Betaalmogelijkheden
Aan de kassa kunt u betalen met pinpas, creditcard, PODIUM Cadeaukaart, Theater & Concertbon, Nationale Bioscoopbon of Cadeaukaart of tegoedbon van Schouwburg Amstelveen. Bij een online bestelling kunt u betalen met iDeal, creditcard, PODIUM Cadeaukaart of een Cadeaukaart of tegoedbon (uitgiftedatum na 9 mei 2015) van Schouwburg Amstelveen. Bij een telefonische reservering kunt u betalen met creditcard of een iDeal-link. Wij vezoeken u zoveel mogelijk cashloos (met pin of contactloos) te betalen.

Tegoedbon of Theater en Concertbon
Heeft u nog een (maximum 5 jaar oude) papieren Theater & Concertbon of tegoedbon van Schouwburg Amstelveen, dan kunt u deze nog tot een maand na aankoop tot het bedrag van uw bestelling verzilveren door de bon(nen) (aangetekend) op te sturen t.a.v. het bespreekbureau, samen met een kopie van de  bevestigingsbrief/- mail van uw bestelling. Wij storten het totaalbedrag van de bon(nen) terug op uw rekening. Belangrijk is dat u de bon(nen) aan de kopie van de bevestigingsbrief/- mail vastniet en op de bon(nen) uw naam, adres, IBAN-nummer en eventueel klantnummer noteert. Schouwburg Amstelveen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verzending van tegoedbonnen/ theaterbonnen.

Bestelformulier
Vanaf seizoen 19/20 is het bestelformulier niet meer opgenomen in de seizoensbrochure. Bent u nog niet heel erg bedreven in het online bestellen? Wij helpen u graag tijdens openingstijden van de kassa.

Rolstoelplaatsen
Wilt u een rolstoelplaats reserveren, neemt u dan contact op met de kassa (kassa@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 75).

Algemene voorwaarden
Indien u een online of schriftelijke bestelling plaatst, geeft u daarmee aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacy statement van Schouwburg Amstelveen.

Nog vragen?
Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met de kassa via kassa@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 75. Klik hier voor de openingstijden.

  • Toelichting kaartverkoop

Nieuws

RSS Meer nieuws