Toelichting kaartverkoop

Aantal entreebewijzen per voorstelling
Per voorstelling kun je maximaal 12 entreebewijzen bestellen. Wil je meer kaarten per voorstelling bestellen, neem je dan contact op met de kassa via kassa@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 75.

Transactiekosten: € 1,- per entreebewijs, zowel aan de kassa als online.

Verzendkosten: E-tickets gratis. Indien je kiest voor een entreebewijs per post betaal je € 3,50 verzendkosten per bestelling.

Betaalmogelijkheden
Aan de kassa kun je betalen met pinpas, creditcard, PODIUM Cadeaukaart, Theater & Concertbon, Nationale Bioscoopbon of Cadeaukaart of tegoedbon van Schouwburg Amstelveen. Bij een online bestelling kun je betalen met iDeal, creditcard, PODIUM Cadeaukaart of een Cadeaukaart of tegoedbon (uitgiftedatum na 9 mei 2015) van Schouwburg Amstelveen. Bij een telefonische reservering kun je betalen met creditcard of een iDeal-link. Wij vezoeken je zoveel mogelijk cashloos (met pin of contactloos) te betalen.

Tegoedbon of Theater en Concertbon
Heb je nog een (maximum 5 jaar oude) papieren Theater & Concertbon of tegoedbon van Schouwburg Amstelveen, dan kun je deze nog tot een maand na aankoop tot het bedrag van uw bestelling verzilveren door de bon(nen) (aangetekend) op te sturen t.a.v. het bespreekbureau, samen met een kopie van de  bevestigingsbrief/- mail van je bestelling. Wij storten het totaalbedrag van de bon(nen) terug op je rekening. Belangrijk is dat je de bon(nen) aan de kopie van de bevestigingsbrief/- mail vastniet en op de bon(nen) je naam, adres, IBAN-nummer en eventueel klantnummer noteert. Schouwburg Amstelveen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verzending van tegoedbonnen/ theaterbonnen.

Bestelformulier
Vanaf seizoen 19/20 is het bestelformulier niet meer opgenomen in de seizoensbrochure. Ben je nog niet heel erg bedreven in het online bestellen? Wij helpen je graag tijdens openingstijden van de kassa.

Rolstoelplaatsen
Wil je een rolstoelplaats reserveren, neem je dan contact op met de kassa (kassa@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 75).

Algemene voorwaarden
Indien je een online of schriftelijke bestelling plaatst, geef je daarmee aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacy statement van Schouwburg Amstelveen.

Nog vragen?
Heb je nog vragen? Neem je dan gerust contact op met de kassa via kassa@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 75. Klik hier voor de openingstijden.

  • Toelichting kaartverkoop

Nieuws

RSS Meer nieuws