Kaartverkoop

Kaarten voor film en theater zijn uitsluitend online te koop.

Als eerste op de hoogte
Het komt steeds vaker voor dat artiesten hun voorstelling eerder of later in de verkoop brengen dan de start van onze voorverkoop. Meld je dus vooral aan voor onze Theater Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte. Je kunt hier ook je voorkeur voor bepaalde genres aangeven.
 
Algemene info online kaartverkoop
Je selecteert eerst de rang en prijssoort(en) (bijv. kinderprijs) en het aantal tickets. Daarna ga je door naar de plattegrond en krijg je automatisch de beste stoelen toegewezen. Deze kun je nog wijzigen.

Je kunt op dit moment alleen ongeplaceerde kaarten kopen i.v.m. de beperkte capaciteit die onze zalen hebben in verband met de Coronamaatregelen.

Als je als bestaande klant een adreswijziging door wilt geven dan is dit mogelijk via de bevestigingsmail die je ontvangt nadat je een bestelling hebt geplaatst. In de bevestigingsmail vind je een link om je gegevens aan te passen. Controleer je hier je gegevens nog even?

Meer vragen? Klik hier voor meer praktische info.

Klik hier om direct naar de agenda te gaan. Klik hier voor onze openingstijden. In het menu vind je onze algemene voorwaarden en een algemene toelichting op de kaartverkoop.