Kaartverkoop

Seizoen 2017-2018

De brochure voor seizoen 2017-2018 verschijnt op vrijdag 28 april.

Dit keer siert Painting (Laughing Girl by Vermeer). Self-portrait van de Japanse kunstenares Kimiko Yoshida de omslag. Deze foto vrij naar Johannes Vermeer legt op bijzondere wijze de band tussen Nederland en Japan vast. De keuze voor dit werk benadrukt dat wij er voor iedereen zijn. Voor jongeren, toneelliefhebbers, de uitgaanders, de nieuwsgierigen, filmfans, danskijkers, levensliedliefhebbers èn de expats. 

Our brochure will be published on Friday the 28th of April. This time you'll see Painting (Laughing Girl by Vermeer). Self-portrait of Japanese artist Kimiko Yoshida on our cover. The photograph, freely based on an artwork by Johannes Vermeer, displays the bond between the Netherlands and Japan. We chose this work to emphasize that our programming contains something for everybody, also expats. 

Heeft u in de afgelopen 2 jaar tijdens de voorverkoop kaarten besteld, dan krijgt u de brochure automatisch thuisgestuurd. Ook de brochure op uw mat? Stuur een mail met uw naam en adresgegevens naar kassa@schouwburgamstelveen.nl en wij sturen hem u toe. U kunt de brochure hier ook digitaal bekijken.

Voorverkoop
De online voorverkoop start zaterdag 13 mei om 10.00 uur. Zet deze datum dus vast in uw agenda dan weet u zeker dat u er weer bij bent volgend seizoen.

Tijdens de voorverkoop van 13 t/m 31 mei krijgt u weer 10% vroegboekkorting op veel voorstellingen.

Tips bij de start van de (online) voorverkoop
Op zaterdag 13 mei kunt u alleen online uw kaarten bestellen. Op zondag 14 mei zijn ook de kassa en het bespreekburau geopend van 11.00-16.00 uur. 

Indien er veel 'gelijktijdige' bestellers zijn (zoals verwacht in het eerste uur van de online voorverkoop op zaterdag 13 mei), wordt u in een online wachtrij geplaatst zodra u bij een voorstelling op de knop 'bestel kaarten' klikt. U ziet daarna op het scherm hoeveel wachtenden er nog voor u zijn.

Omdat wij verwachten dat op zaterdag 13 mei veel bezoekers tegelijkertijd willen bestellen, werken wij op de eerste dag van de voorverkoop met een eenvoudige agendaweergave van onze website,  zonder foto's of uitgebreide voorstellingsinformatie. Het is dus handig als u al van tevoren een verlanglijstje maakt aan de hand van de brochure.

Klik hier voor meer info over de voorverkoop. 

Algemene info online kaartverkoop

- U selecteert eerst uw rang en prijssoort(en) (bijv. kinderprijs) en het aantal tickets. Daarna gaat u door naar de plattegrond en krijgt u automatisch de beste stoelen toegewezen. Deze kunt u nog wijzigen.

- Als u als bestaande klant een adreswijziging door wilt geven dan is dit mogelijk via de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u een bestelling heeft geplaatst. In de bevestigingsmail vindt u een link om uw gegevens aan te passen. Controleert u hier uw gegevens nog even?

Meer vragen? In het menu op deze pagina vindt u meer info met betrekking tot de kaartverkoop.