Kaartverkoop

Kaarten voor film en theater zijn uitsluitend online te koop.

Als eerste op de hoogte
Het komt steeds vaker voor dat artiesten hun voorstelling eerder of later in de verkoop brengen dan de start van onze voorverkoop. Meld u dus vooral aan voor onze Theater Nieuwsbrief, dan bent u altijd als eerste op de hoogte. U kunt hier ook uw voorkeur voor bepaalde genres aangeven.
 
Algemene info online kaartverkoop
U selecteert eerst uw rang en prijssoort(en) (bijv. kinderprijs) en het aantal tickets. Daarna gaat u door naar de plattegrond en krijgt u automatisch de beste stoelen toegewezen. Deze kunt u nog wijzigen.

Voor de voorstellingen van september tot en met december kunt u op dit moment alleen ongeplaceerde kaarten kopen i.v.m. de beperkte capaciteit die onze zalen op dit moment hebben in verband met de Coronamaatregelen.

Als u als bestaande klant een adreswijziging door wilt geven dan is dit mogelijk via de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u een bestelling heeft geplaatst. In de bevestigingsmail vindt u een link om uw gegevens aan te passen. Controleert u hier uw gegevens nog even?

Meer vragen? Klik hier voor meer praktische info.

Klik hier om direct naar de agenda te gaan. Klik hier voor onze openingstijden. In het menu vindt u onze algemene voorwaarden en een algemene toelichting op de kaartverkoop. 

  • Kaartverkoop
Cadeaukaart Wit

Nieuws

RSS Meer nieuws