Kaartverkoop

Kaartverkoop seizoen 2018-2019

De kaartverkoop voor seizoen 2018-2019 start op zaterdag 19 mei om 10.00 uur. Heeft u de afgelopen twee seizoenen uw kaarten in de voorverkoop gekocht? Dan ontvangt u ook dit jaar weer de brochure thuis rond zaterdag 5 mei. U heeft dus alle tijd om rustig uit te zoeken waar u naartoe wilt. Schrijft u de data vast in uw agenda zodat u ook dit seizoen weer kunt profiteren van onze vroegboekvoordelen voor vroegboekers? Zo krijgt u tijdens de voorverkoop weer 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen.

Voor een aantal voorstellingen is de voorverkoop reeds van start gegaan. Klik hier voor de vorostellingen voor seizoen 2018-2019 die u nu al kunt bestellen.

Met ingang van seizoen 2017-2018 worden de prijzen op de website vermeld inclusief € 1,- transactiekosten. De prijzen die in de brochure 2017-2018 zijn vermeld zijn exclusief € 1,- transactiekosten vermeld. 

Algemene info online kaartverkoop
- U selecteert eerst uw rang en prijssoort(en) (bijv. kinderprijs) en het aantal tickets. Daarna gaat u door naar de plattegrond en krijgt u automatisch de beste stoelen toegewezen. Deze kunt u nog wijzigen.

- Als u als bestaande klant een adreswijziging door wilt geven dan is dit mogelijk via de bevestigingsmail die u ontvangt nadat u een bestelling heeft geplaatst. In de bevestigingsmail vindt u een link om uw gegevens aan te passen. Controleert u hier uw gegevens nog even?

Meer vragen? Klik hier voor meer info.

Klik hier om direct naar de agenda te gaan. Klik hier voor onze openingstijden.