Mrt12 GZ 100% COCO Morssinkhofterra Cocodemusical 8

Aanbod basisonderwijs


Lespakketten, workshops of aanbod op maat

Wil jij kinderen graag op jonge leeftijd kennis laten maken met de magie van het theater. Kom met de hele klas naar een knotsgekke voorstelling, volg een workshop of behandel een van de lespakketten in de klas.

Theaterbezoek met de hele klas

Wil je met de hele klas naar een voorstelling? Of kijken naar de mogelijkheden voor een speciale schoolvoorstelling? Wij nemen de programmering graag met je door en denken met je mee over de mogelijkheden.

Direct meer weten?

Neem contact op via educatie@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 61.

Mees Kees Op De Planken 1
Mees Kees op de planken

 

Workshops en lespakketten

Via Loket Cultuureducatie Amstelland vind je lespakketten en actieve theaterworkshops die je kunt volgen bij Schouwburg Amstelveen.

  • De workshop In woord en beeld is geschikt voor groep 5/6, een perfecte mix van literatuur, film en toneel.
  • Theater Challenge van de Musical4daagse voor groep 4 t/m 8. Maak kennis met de kracht van theater. Wat is theater en waar is het goed voor?
  • Ontdek het theater tijdens een speciale rondleiding. Hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Onze technici nemen je mee op avontuur, voor groep 5 t/m 8.
  • Workshops op maat leveren.

Meer weten?

Kijk op de website van Loket Cultuureducatie Amstelland of neem direct contact met ons op via educatie@schouwburgamstelveen.nl

Techniek Grote Zaal Schouwburg Amstelveen Foto Vincent Tulp
Achter de schermen

 

Eindmusical, rondleiding of filmbezoek?

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor de eindmusical, een talentenjacht, een schoolfeest of carnaval? Dan zit je goed bij Schouwburg Amstelveen. Of wat denk je van een rondleiding of filmbezoek speciaal voor jouw klas of voor de hele school?

Neem contact op via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 61, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.