Okt02 KZ MUK SF03 © Sander Mulkens 4.JPG Min

Aanbod basisonderwijs


Lespakketten, voorstellingen, workshops of aanbod op maat

Wil jij kinderen graag op jonge leeftijd kennis laten maken met de magie van het theater. Kom met de hele klas naar een knotsgekke voorstelling, volg een workshop of behandel een van de lespakketten in de klas. Je vindt de workshops en lespakketten onderaan deze pagina.

Workshops en lespakketten

Via Loket Cultuureducatie Amstelland vind je lespakketten en actieve theaterworkshops die je kunt volgen bij Schouwburg Amstelveen.

  • De workshop In woord en beeld is geschikt voor groep 5/6, een perfecte mix van literatuur, film en toneel.
  • Theater Challenge van de Musical4daagse voor groep 4 t/m 8. Maak kennis met de kracht van theater. Wat is theater en waar is het goed voor?
  • Ontdek het theater tijdens een speciale rondleiding. Hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Onze technici nemen je mee op avontuur, voor groep 5 t/m 8.
  • Workshops op maat zijn uiteraard ook mogelijk.

Schoolvoorstellingen in de Kleine Zaal

In samenwerking met het Loket Cultuureducatie bieden wij in seizoen 22-23 een tweetal schoolvoorstellingen in de schouwburg aan. Bekijk het aanbod hier. Mocht je met ons na willen denken over een andere voorstelling voor jouw school in de schouwburg, neem dan contact met ons op via educatie@schouwburgamstelveen.nl

Meer weten?

Neem contact met ons op via educatie@schouwburgamstelveen.nl. We denken graag met je mee!

Techniek Grote Zaal Schouwburg Amstelveen Foto Vincent Tulp
Achter de schermen

 

Eindmusical, rondleiding of filmbezoek?

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor de eindmusical, een talentenjacht, een schoolfeest of carnaval? Dan zit je goed bij Schouwburg Amstelveen. Of wat denk je van een rondleiding of filmbezoek speciaal voor jouw klas of voor de hele school?

Neem contact op via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl of 020 547 51 61, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Mees Kees Op De Planken 1
Mees Kees op de planken