Open dag za 8 sep 13.00-16.00 uur

Met Lavinia Meijer en Hans Dulfer & Band

De start van het nieuwe theaterseizoen is een mooi moment om u weer 'ns een kijkje achter de schermen te geven. Zaterdag 8 september gooien wij daarom al onze deuren open, ook in het achterhuis, en kunt u rond dwalen in de kleedkamers, de artiestenfoyer en uiteraard het toneelhuis. U kunt komen kijken naar gratis previews van artiesten die dit seizoen bij ons te zien zijn:

14.30 uur - Lavinia Meijer
15.00 uur - Hans Dulfer & Band

Verder zijn er rondleidingen, een trekkenwandshow, draaien we films in onze vernieuwde filmzaal en zijn onze toneelambassadeurs aanwezig om u te adviseren welke voorstellingen u komend seizoen echt niet mag missen.

Op zaterdag 8 september gaat om 10.00 uur de online kaartverkoop voor Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp van start. U kunt 's middags vanaf 13.00 uur ook aan de kassa langskomen voor kaarten van deze twee vedetten. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor verkoop via de kassabalie. Het is niet mogelijk om telefonisch of via het bestelformulier kaarten voor Youp of Brigitte te bestellen.

Uiteraard is de kassa ook geopend voor informatie en verkoop van alle andere voorstellingen die komend seizoen op het programma staan.

  • Open dag za 8 sep 13.00-16.00 uur
  • Open dag za 8 sep 13.00-16.00 uur

Nieuws

RSS Meer nieuws