Open dag za 8 sep 13.00-16.30 uur

Met Lavinia Meijer en Hans Dulfer & Band

De start van het nieuwe theaterseizoen is een mooi moment om u weer 'ns een kijkje achter de schermen te geven. Zaterdag 8 september gooien wij daarom onze deuren open, ook in het achterhuis, en kunt u rond dwalen in de kleedkamers, de artiestenfoyer en uiteraard het toneelhuis.

U kunt komen kijken naar gratis previews van artiesten die dit seizoen bij ons te zien zijn. Verder zijn er gratis rondleidingen, een trekkenwandshow en zijn onze toneelambassadeurs aanwezig om u te adviseren welke voorstellingen u komend seizoen echt niet mag missen. Schrijf u hier in voor een van de rondleidingen.
 
Op zaterdag 8 september gaat om 10.00 uur de online kaartverkoop voor Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp van start. U kunt ook 's middags vanaf 13.00 uur ook aan de kassa langskomen voor kaarten van deze twee vedetten. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor verkoop via de kassabalie. Het is niet mogelijk om telefonisch kaarten voor Youp of Brigitte te bestellen. Wilt u een eenmalig reminder ontvangen over de start van de kaartverkoop van Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp? Laat dan hier uw e-mailadres achter.

Uiteraard is de kassa ook geopend voor informatie en verkoop van alle andere voorstellingen die komend seizoen op het programma staan. Bekijk hier ons filmpje van de open dag. 

Programma
10.00 uur - Start online kaartverkoop* Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp
13.00 uur - Start kaartverkoop** Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp via de kassa
13.15 uur - Rondleiding, incl. trekkenwandshow (gratis - inschrijving geopend)
14.05 uur - Trekkenwandshow - Grote Zaal
14.30 uur - Lavinia Meijer - Kleine Zaal (gratis)
15.00 uur - Hans Dulfer & Band - Kleine Zaal (gratis)
15.40 uur - Rondleiding, incl. trekkenwandshow (gratis - inschrijving geopend)
16.30 uur - Trekkenwandshow - Grote Zaal

Komt u op tijd want vol=vol en na aanvang van de previews geen toegang. U kunt zich nu al inschrijven voor een van de rondleingen. Wist u trouwens dat alle culturele instellingen aan het plein op deze zaterdag een Open Dag hebben? Klik hier voor het programma van Platform C, P60, Biblotheek Amstelland en het Cobra Museum.

* De online kaartverkoop voor Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp loopt via GUTS. Check de voorstellingspagina's van Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp voor meer info.
** Het is niet mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren voor Youp van 't Hek of Brigitte Kaandorp.

  • Open dag za 8 sep 13.00-16.30 uur
  • Open dag za 8 sep 13.00-16.30 uur

Nieuws

RSS Meer nieuws