Cadeaukaart schouwburg

Verras eens iemand met een avondje theater of film

Met de cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen geeft u een geschenk voor een leuk avondje uit. De ontvanger van de cadeaukaart kan zelf kiezen waar hij of zij heen wil.

Cabaret, film, toneel of een concert? Het kan allemaal! 

FOTO BLK_bewerkt -1
 
Hoe werkt het voor de koper?
U kunt de kaart een waarde meegeven tussen € 1,- en € 250,-. Zo kunt u zelf kiezen welk bedrag er op de kaart komt. Bijvoorbeeld voor uw 23 jaar wordende nichtje een cadeaukaart van € 23,-! De waarde kan in één keer of in delen worden besteed en is onbeperkt geldig.

Waar koopt u de cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen?
De cadeaukaart bestelt u online of (telefonisch) via de kassa. Klik hier om de cadeaukaart online te bestellen. De online cadeaukaart krijgt u direct per e-mail toegestuurd, zodat u deze daarna gemakkelijk door kunt sturen aan degene die u ermee wilt verrassen. Liever telefonisch bestellen? Kijk hier voor de openingstijden van onze (telefonische) kassa.

Hoe werkt het voor de ontvanger?
Op de cadeaukaart staat een vouchernummer. De ontvanger van de cadeaukaart kan bij zijn of haar onlline bestelling bij Schouwburg Amstelveen dit nummer invoeren bij het afrekenen of bij een telefonische bestelling het nummer doorgeven aan een van onze kassamedewerkers.

Direct een voorstelling cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor de agenda.
Op zoek naar tips? We hebben de publiekslievelingen van dit seizoen voor u op een rijtje gezet. Bekijk ze hier.

  • Cadeaukaart schouwburg
  • Cadeaukaart schouwburg
  • Cadeaukaart schouwburg

Nieuws

RSS Meer nieuws