Cadeaukaarten

Verras eens iemand met een avondje theater of film

Met de Cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen geeft u een geschenk voor een leuk avondje uit. De ontvanger van de cadeaukaart kan zelf kiezen waar of hij naar het theater of de film wil. U kunt natuurlijk ook de landelijke PODIUM Cadeaukaart cadeau doen. Op deze pagina leest u alles over de cadeaubonnen.

Cadeaukaart Schouwburg Amstelveen

Hoe werkt het voor de koper?
U kunt de kaart een waarde meegeven tussen € 1,- en € 250,-. Zo kunt u zelf kiezen welk bedrag er op de kaart komt. Bijvoorbeeld voor uw 23 jaar wordende nichtje een cadeaukaart van € 23,-! De waarde kan in één keer of in delen worden besteed en het tegoed is drie jaar geldig.

Waar koopt u de cadeaukaart  van Schouwburg Amstelveen?
De cadeaukaart bestelt u online of (telefonisch) via de kassa. Klik hier om de cadeaukaart online te bestellen. De online cadeaukaart krijgt u direct per e-mail toegestuurd, zodat u deze daarna gemakkelijk kunt geven of door kunt sturen aan degene die u ermee wilt verrassen. Liever telefonisch of via de kassa bestellen? Kijk hier voor de openingstijden van onze kassa. Als u de cadeaukaart aan de kassabalie op komt halen, krijgt u er een mooie cadeauverpakking bij.

Hoe werkt het voor de ontvanger?
Op de cadeaukaart staat een vouchernummer. De ontvanger van de cadeaukaart kan bij zijn of haar onlline bestelling bij Schouwburg Amstelveen dit nummer invoeren bij het afrekenen of bij een telefonische bestelling het nummer doorgeven aan een van onze kassamedewerkers.

Wilt u meerdere Schouwburg cadeaukaarten bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor uw medewerkers, neem dan contact op met onze afdeling zakelijk via 020 547 51 61 of zakelijk@schouwburgamstelveen.nl. Klik hier voor de openingstijden.

PODIUM Cadeaukaart
Schouwburg Amstelveen is een verkooppunt (alleen aan de kassa) én een verzilverpunt van de PODIUM Cadeaukaart (aan de kassa én online). De PODIUM Cadeaukaart is bij vrijwel alle theaters in Nederland inwisselbaar. U kunt de kaart ook online kopen op www.podiumcadeaukaart.nl. U kunt hier een standaard kaart uitkiezen of er zelf één ontwerpen. Zo wordt uw cadeau extra persoonlijk. Op www.podiumcadeaukaart.nl vindt u tevens antwoorden op veelgestelde vragen rondom de kaart.

Hoe werkt het?
U kunt de kaart een waarde meegeven tussen € 10,- en € 150,-. De waarde kan in één keer of in delen worden verzilverd. Het saldo op de PODIUM Cadeaukaart blijft onbeperkt geldig.

Wilt u meerdere PODIUM Cadeaukaarten bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor uw medewerkers, neem dan telefonisch contact op met onze afdeling zakelijk via 020 547 51 61 of zakelijk@schouwburgamstelveen.nl. Klik hier voor de openingstijden.

Tips?
Direct een voorstelling cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor de agenda.
Op zoek naar tips? We hebben de publiekslievelingen van dit seizoen voor u op een rijtje gezet. Bekijk ze hier.

  • Cadeaukaarten

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws