Cadeaukaarten

Verras eens iemand met een avondje theater of film

Soms zijn er momenten dat je iemand wilt verrassen, bedanken of feliciteren. Met de Cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen geef je een geschenk voor een avondje uit. Altijd succes verzekerd! 

Cadeaukaart Schouwburg Amstelveen
Met een Cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen geef je een theaterbeleving cadeau die de ontvanger naar eigen smaak kan invullen. Je bepaalt zelf de waarde van de bon. De waarde kan in één keer of in delen worden besteed en het tegoed is drie jaar geldig. De kaart is zowel bij Schouwburg als Cinema Amstelveen te besteden. 

Bestel de Cadeaukaart online of op zaterdag aan de kassa
Klik hier om de cadeaukaart online te bestellen. Je krijgt de cadeaukaart direct per e-mail toegestuurd. Je kunt ook op zaterdagmiddag langs komen voor een cadeaukaart in een luxe cadeauverpakking.

Cadeaukaart inwisselen
De cadeaukaart kan online of telefonisch worden ingewisseld voor de aankoop van kaarten. Online betalen met je cadeaukaart kan via onze website. Kies tijdens het bestelproces voor 'Betalen met Cadeaukaart, Tegoedbon, Voucher'. Vul hier de vouchercode in die op je cadeaukaart staat. Het bedrag van je cadeaukaart wordt verrekend met het totaalbedrag. 

Als de waarde van de cadeaukaart lager is dan het totaalbedrag betaal je het resterende bedrag met iDEAL, Podium Cadeaukaart, Mastercard of Visa of met een Tegoedbon of Voucher van Schouwburg Amstelveen. Als de waarde van de cadeaukaart hoger is dan het totaalbedrag dan blijft het restant als tegoed op de cadeaukaart staan.

Cadeaukaart als geschenk voor medewerkers of relaties?
Wil je meerdere Schouwburg cadeaukaarten bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor je medewerkers? Neem dan contact op met onze afdeling zakelijk via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl.

  • Cadeaukaarten
  • Cadeaukaarten

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wil je onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws