Cadeaukaarten

Verras iemand met een avondje theater of film

Er zijn momenten dat je iemand wilt verrassen, bedanken of feliciteren. Met de Cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen geef je een avondje uit. Altijd succes verzekerd! 

Cadeaukaart Schouwburg Amstelveen

Met een Cadeaukaart van Schouwburg Amstelveen geef je een theaterbeleving cadeau die de ontvanger naar eigen smaak kan invullen. Je bepaalt zelf de waarde van de bon. De waarde kan in één keer of in delen worden besteed en het tegoed is drie jaar geldig. De kaart is zowel bij Schouwburg als Cinema Amstelveen te besteden. 

Bestel de cadeaukaart

Klik hier om de cadeaukaart direct online te bestellen. Je krijgt de cadeaukaart meteen per e-mail toegestuurd. Je kunt ook op zaterdagmiddag bij de kassabalie langs komen voor een cadeaukaart in een luxe cadeauverpakking.

Hoe wissel je de cadeaukaart in? 

De cadeaukaart kan online of telefonisch worden ingewisseld voor de aankoop van kaarten. Online betalen met je cadeaukaart kan via onze website. Kies tijdens het bestelproces voor 'Betalen met Cadeaukaart, Tegoedbon, Voucher'. Vul hier de vouchercode in die op je cadeaukaart staat. Het bedrag van je cadeaukaart wordt verrekend met het totaalbedrag. 

Als de waarde van de cadeaukaart lager is dan het totaalbedrag betaal je de rest bij. Als de waarde van de cadeaukaart hoger is dan het totaalbedrag dan blijft het restant als tegoed op de cadeaukaart staan.

Op zoek naar een relatiegeschenk?


Wil je meerdere Schouwburg cadeaukaarten bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor je medewerkers? Neem dan contact op met onze afdeling zakelijk via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl.

  • Cadeaukaarten
  • Cadeaukaarten

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wil je onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws