The Rocky Horror Show

Legendarische rockmusical met Sven Ratzke

Musical/Show

Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Yoran de Bont, Samir Hassan e.a.

Bestel kaarten

Het pas verloofde koppel Brad (Samir Hassan) en Janet (Esmée Dekker) raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Further (Sven Ratzke). Ze maken er kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky (Yoran de Bont), dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest. Let's do the Time Warp again.

De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van publieksinteractie opgebouwd. Een avond waarop iedereen mee mag doen en eindelijk alles weer een keer mag!

Sven Ratzke in de hoodrol
In de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma's zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van en over David Bowie). Programma's die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden. 

Over The Rocky Horror Show
The Rocky Horror Show is een musical-horror-komedie gebaseerd op de cultfilm uit 1975 en daarmee een parodistische hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en andere horror genres, met onweerstaanbare muziek. Een onvergetelijke hilarische wilde rit vol rock 'n roll.

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 39,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Paula Bangels
Spel: Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Yoran de Bont, Samir Hassan e.a.