De Rattenvanger (6+)

Ida van Dril en Michiel Schreuders

Jeugd/Familie

Livemuziek, poppenspel, humor en een stad vol grote… ratten!

Wachtlijst

Wil je erbij zijn? Meld je dan vrijblijvend aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We weten op dit moment nog niet hoeveel mensen we toe mogen laten bij deze voorstelling, maar als er plek vrijkomt omdat we op mogen schalen informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar het helpt artiesten en ons enorm als we vooraf weten hoe groot de belangstelling is. Wie weet kunnen we dan wel een extra voorstelling inplannen. Hartelijk dank alvast!

De Rattenvanger (6+)
Ida van Dril en Michiel Schreuders vertellen met livemuziek, poppenspel en humor het ware verhaal achter de beroemde rattenvanger. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft zijn inwoners een schone stad, maar dan moeten ze wel voor hem juichen en buigen. En vooral niet klagen over het feit dat er steeds meer ratten in de stad zijn.

Op een avond wordt er op de deur van het gemeentehuis geklopt. Als de burgemeester opendoet, hoort hij de magische fluit van Luca en staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Het is het begin van een avontuur over moed, verleiding en anders durven zijn.

De pers over De Rattenvanger in 2018
'Spannend en boeiend,' (Theaterparadijs ★★★★).
'De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van Van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling.' (Theaterkrant  ★★★★)
'Hoe spannend en boeiend kan je een verhaal, of beter gezegd de moderne versie van de Rattenvanger van Hamelen, maken voor het hele gezin? Van Dril en Schreuders zijn daar bijzonder goed in geslaagd.' (Theaterparadijs ★★★★).

Heb je een Amstelveenpas? Dan kun je voor slechts € 4 per persoon naar een jeugdvoorstelling! Lees er hier meer over.

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 14,00
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 14,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Fred Delfgaauw
Spel: Ida van Dril
Overig: Tjeerd Bischoff (tekst), Michiel Schreuders (compositie en muziek), Doan Hendriks (decor) en Kathelijne Monnens (poppen en kleding)
Website: