Dec26 GZ Wien Bleibt Wien 2.0 F Loepy PF
Dec26 GZ Wien Bleibt Wien 2.0 F Boy Hazes PF (1)
Dec26 GZ Wien Bleibt Wien 2.0 F Jeroen Van Zijp PF

Wien bleibt Wien 2.0

Camerata Amsterdam - Kiev o.l.v. Jeroen Weierink

Dompel je onder in de ultieme kerstsfeer

Grote Zaal
Matinee
Bestel
Meer info

Wien bleibt Wien 2.0 is hét romantische muziekfeest voor de kerst- en nieuwjaarsperiode. Een programma, waarin jong en oud zich kunnen onderdompelen in een ultieme kerstsfeer die bruist als sprankelende champagne!

In een nieuwe muzikale jas gestoken, kunt u traditiegetrouw genieten van meeslepende walsen van Strauss en Léhar, maar ook van hoogtepunten uit verschillende musicals zoals ‘Elisabeth’ en ‘My Fair Lady’. Natuurlijk mogen ook evergreens zoals ‘Träume unterm Christbaum’, ‘Lippen schweigen’ en het ‘Viljalied’ niet ontbreken. Dit alles samen met beroemde melodieën uit Operastad Wenen, de schatkamer van bermoemde melodieën!

Een prachtig programma met vocale solisten die hun sporen op de grote nationale en internationale podia al meer dan verdiend hebben. Zo staan sopraan Caudia Patacca en de sympathieke bariton Sef Thissen samen met dansers van het Kiev Ballet garant voor een geweldige uitvoering. Zeker wanneer deze solisten worden aangevuld door topsolisten van de Opera van Kiev, te weten Maria Knihnytska, Tanya Efimenko en Volodymyr Efimenko.

Camerata Amsterdam heeft haar naam voor deze gelegenheid aangepast naar Camerata Amsterdam-Kiev. Oekraïense en Nederlandse musici spelen samen en zorgen voor een sfeervolle instrumentale omlijsting van het programma.

Grote Zaal
Matinee
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 36,00
1e rang - CJP
€ 34,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Marc Krone
Spel Claudia Petacca (sopraan), Sef Thissen (bariton) en dansers van het Kiev Ballet
Overige Jeroen Weierink (dirigent)
Ik wil Language no problem, Matinee/middagvoorstelling, Internationaal