Vrienden & donateurs

U en Schouwburg Amstelveen

Bent u een theaterliefhebber en draagt u ons een warm hart toe? Of voelt u zich bijzonder betrokken bij de schouwburg en wilt u ons financieel steunen? Als vriend of donateur kunt u ons helpen bij activiteiten die anders niet mogelijk zouden zijn geweest.

Voor Vrienden organiseren wij gedurende het seizoen een aantal extra's.

Vriendenprijs
Als Vriend kunt u gedurende het gehele seizoen een aantal bijzondere theatervoorstellingen tegen een gereduceerd tarief bezoeken. In de seizoensbrochure staat bij de voorstellingen vermeld of er sprake is van een gereduceerde Vriendenprijs (korting a'veenpas/vrienden/cjp).

U kunt uw kaarten met Vriendenkorting bestellen aan de kassa of via het bespreekbureau (kassa@schouwburgamstelveen.nl). Stuurt u hiervoor een e-mail met uw naam, de datum, tijd en titel van de voorstelling en het aantal kaarten dat u met/zonder Vriendenkorting wilt bestellen. Wij sturen u een bevestiging met een iDealllink voor de betaling.

Vriendenactiviteiten
U ontvangt minimaal twee keer per seizoen een speciale (digitale) Vrienden Nieuwsbrief. U wordt uitgenodigd voor onder andere:

  • een speciale door de schouwburg geselecteerde voorstelling die u gratis kunt bezoeken;
  • een groot aantal geselecteerde voorstellingen die u met korting kunt bezoeken. In de brochure vindt u bij de voorstelling of de speciale Vriendenprijs van 2 euro korting van toepassing is. Via onze Nieuwsbrief houden we u op de hoogte van andere Vriendenacties.  

Extra voor Vrienden - Theatermagazine Scènes voor € 9,95

  • Vrienden van Schouwburg Amstelveen kunnen gebruikmaken van een aantrekkelijk aanbod van het theatermagazine Scènes. U kunt nu een jaarabonnement (6 nrs) aanvragen voor € 9,95 i.p.v het reguliere tarief van € 31,45. Het abonnement stopt automatisch na een jaar.
  • Klik hier om digitaal een nummer te bekijken. Uw abonnement bestelt u via deze link.

Vriendenlidmaatschap
Voor € 30,- per persoon per seizoen bent u al Vriend. Een gezinslid of partner op hetzelfde adres krijgt € 10,- korting op het lidmaatschap en betaalt € 20,-. Jongeren t/m 26 jaar betalen 10,- per seizoen. Het Vriendenlidmaatschap is persoonsgebonden.

Automatische incasso
Het vriendenlidmaatschap loopt per automatische incasso. Een opzegging van uw lidmaatschap ontvangen wij graag schriftelijk of per mail vóór 1 april van het lopende seizoen. De incasso voor de Vriendenbijdrage van het nieuwe seizoen vindt dan medio april plaats.

Aanmelden als vriend
Dankzij uw steun kunnen wij bijzondere activiteiten realiseren die anders niet mogelijk zouden zijn. Aanmelden als Vriend kan gedurende het hele seizoen. U kunt u zich aanmelden door het online machtigingsformulier in te vullen.

Vragen
Heeft u nog vragen over uw Vriendenlidmaatschap? Via vriend@schouwburgamstelveen.nl kunt u contact opnemen met onze Vriendencoördinator Tessa Haster.

Donateur worden?  
Wilt u Schouwburg Amstelveen met een groter bedrag financieel steunen? Dan kunt u ook donateur wor­den. Een eenmalige of structurele gift aan de schouwburg is voor u fiscaal aantrekke­lijk omdat wij een ANBI Cultuur-status hebben. 

Een eenmalige gift en een periodieke gift verdeeld over minimaal vijf jaar, zijn geheel of gedeeltelijk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De Rijksoverheid wil giften aan cultuur stimuleren voor een periode van vijf jaar. Dit betekent dat u uw gift met 25% mag verhogen. Voor deze verhoging geldt een maximum van € 1.250,-. 

Neem voor meer info contact op met de afdeling Marketing en Communicatie via 020 547 51 61 (ma t/m vr van 9.00-17.00 uur). Wij sturen u graag informatie over de fiscale mogelijkheden betreffende donaties en legaten.

  • Vrienden & donateurs

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws