Voucherregeling

Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, musea en festivals hebben gezamenlijk de bezoekers gevraagd hun tickets te behouden en zo te helpen om de culturele sector overeind te houden.

Bekijk hier het overzicht van de verplaatste en geannuleerde voorstellingen.

Ik heb een voucher: hoe werkt het inwisselen ervan?
U leest hier of hieronder hoe u uw voucher kunt inwisselen voor een entreebewijs.

Wat houdt de voucher/tegoedbon regeling in?
Bij voorstellingen die geannuleerd zijn kon u kiezen tussen een voucher (tegoedbon), een donatie of geld terug.  Met een voucher kunt u eenvoudig kaarten voor een andere voorstelling bestellen. U hoeft het bedrag niet in één keer te besteden, de vouchers zijn twee jaar geldig en niet persoonsgebonden.

Bij voorstellingen die verplaatst zijn blijven uw kaarten gewoon geldig voor de nieuwe datum. Als de nieuwe datum u niet schikte, kon u een voucher aan vragen. Hiermee kunt u later alsnog genieten van een andere voorstelling. Andere keuzes waren een donatie of geld terug. 

Tip: op de hoogte blijven van ons aanbod zodat u uw voucher om kunt zetten voor een mooie voorstelling? Vergeet dan niet om u via deze link aan te melden voor een van onze Nieuwsbrieven. 

Hoe werkt de voucher?
De voucher is te gebruiken als betaalmiddel bij een bestelling en is geldig tot 1 juli 2022. Met de voucher/tegoedbon kunt u online kaarten kopen voor theater of film. 

Online inwisselen

  • Als u online kaarten wilt kopen en met een voucher wilt betalen volgt u het reguliere online bestelproces.

  • U klikt dan in het betaalscherm op 'Betalen met Cadeaukaart, Tegoedbon, Voucher.' U vindt deze optie onder de verschillende betaalmethodes.

  • Vul hier de 12-cijferige vouchercode in die op uw voucher staat en klik op OK.

  • Het bedrag van uw voucher wordt nu verrekend met het totaalbedrag.

Als de waarde van de voucher lager is dan het totaalbedrag kunt u het restbedrag betalen met iDEAL, Podium Cadeaukaart, Mastercard of Visa of met andere tegoedbonnen van Schouwburg Amstelveen. Als de voucher van een hogere waarde is dan het totaalbedrag dan blijft het restant als tegoed op de voucher staan.

Wilt u ons op een andere manier steunen?
Dat kan natuurlijk ook! U kunt bijvoorbeeld voor 30 euro per seizoen Vriend worden of een Cadeaukaart bestellen voor uzelf of een jarige waarmee u later weer een bezoek aan de schouwburg kunt brengen. U kunt er ook voor kiezen om een donatie te doen.

Meer informatie over de landelijke regeling Bewaar je ticket, geniet later kunt u vinden op bewaarjeticket.nl.

 

  • Voucherregeling

Nieuws

RSS Meer nieuws