Template Headers Website 24 25 NIEUW

Start voorverkoop seizoen 24-25

Het is bijna zover: seizoen 24-25 komt eraan! Op deze pagina vind je alle informatie over het nieuwe seizoen.

Start voorverkoop

Op zaterdag 25 mei om 10.00 uur start de voorverkoop, met 10% vroegboekkorting op veel voorstellingen. De vroegboekperiode duurt tot en met 25 juni. Meer info over alle vroegboekvoordelen vind je onderaan deze pagina.

Vanaf vrijdag 10 mei staat ook de hele programmering weer op de website.

Seizoensbrochure

De brochure wordt in de week van 14 mei verstuurd en is vanaf 18 mei ook op te halen in onze schouwburg of bij boekhandel Venstra. Er verschijnt na die datum ook een digitale bladerbare versie op onze website en in onze Theater Nieuwsbrief. Heb jij je al aangemeld hiervoor?

Al in de verkoop

De kaartverkoop voor een aantal voorstellingen in het nieuwe seizoen is, op het verzoek van de artiesten, al gestart. Zo kun je nu al kaarten kopen voor Ton Kas, Jandino, Malle Babbe, Tineke Schouten, Shrek de MusicalSaturday Night Fever en meer. Bekijk hier het hele overzicht.

Vaak gestelde vragen voorverkoop

  • Wanneer verschijnt de brochure?

    De seizoensbrochure 24/25 verschijnt in de week van 14 t/m 18 mei. Vanaf zaterdag 18 mei is hij tijdens openingstijden ook af te halen in de foyer van de schouwburg of bij de ingang van boekhandel Venstra op het Stadsplein.

    Als je je aanmeldt voor onze Theater Nieuwsbrief sturen we de brochure ook digitaal toe én houden we je tijdens het seizoen op de hoogte van bijgeboekte voorstellingen.

  • Hoe werkt de online wachtrij bij de start van de kaartverkoop?

    Omdat we op zaterdag 25 mei veel bezoekers verwachten die op hetzelfde moment willen bestellen, werken we op die dag met een online wachtrij.

    Je meldt je aan voor de wachtrij door te klikken op de 'Bestel'-knop' van één van de voorstellingen. Je ziet dan op je scherm hoeveel wachtenden er nog voor je zijn. Zodra je aan de beurt bent, word je automatisch toegelaten.

    Je kunt dan direct voor meerdere voorstellingen bestellen door te kiezen voor 'Verder winkelen' nadat je voor je eerste voorstelling je stoelen hebt geselecteerd.

  • Kan ik mijn hele bestelling in één keer doen en is er een maximum per voorstelling?

    Ja, als je aan de beurt bent om te bestellen, kun je daarna al je voorstellingen in één keer bestellen. Selecteer hiervoor een voorstelling, zoek je stoelen uit en klik daarna op 'Verder winkelen' om nog een voorstelling toe te voegen.

    Je kunt dan per voorstelling max. 12 kaarten bestellen. Wil je er meer bestellen, neem dan contact met ons op via [email protected].

    Voor Claudia de Breij geldt een maximum van 4 kaarten per bestelling. Om ervoor te zorgen dat de servers niet overbelast raken, start de kaartverkoop voor Daniël Arends later, namelijk op dinsdag 28 mei om 10.00 uur. Max. 4 kaarten per bestelling.

     

  • Waarom start de verkoop voor Daniël Arends later?

    We verwachten veel belangstelling voor zijn voorstellingen waardoor de wachttijd bij de start van de algemene kaartverkoop voor de overige voorstellingen teveel op zou kunnen lopen.

    De online kaartverkoop voor Daniël Arends start op dinsdag 28 mei om 10.00 uur (max. 4 kaarten per bestelling). Wil je óók naar Daniël Arends dan zul je dus helaas op twee momenten moeten bestellen. Dank voor je begrip.

  • Kan ik ook telefonisch of aan de kassa kaarten bestellen voor 24/25?

    De kaartverkoop voor seizoen 24/25 start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur online. Telefonisch zijn we dan alleen bereikbaar voor vragen rondom de start van de kaartverkoop.

    Als de grootste drukte rondom de start van de online kaartverkoop is geluwd, kun je tijdens reguliere openingstijden langskomen of telefonisch contact opnemen bij de kassa. Houd er rekening mee dat het dan drukker kan zijn dan normaal.

  • Wat zijn de voordelen voor Vroegboekers?

    Je bent Vroegboeker als je in de voorverkoop kaarten bestelt voor het nieuwe seizoen. Lees hier meer over de Vroegboekersvoordelen voor seizoen 24/25.

  • Hoe bestel ik het snelst?

    Als je voor meerdere voorstellingen kaarten wil bestellen, raden we je aan om je bestelling via je desktop computer te doen. Het is handig om vooraf een wensenlijstje te maken. Dit kan uiteraard op papier of door online een 'hartje' te geven aan de voorstellingen die je wil bestellen. Je vindt dan bovenin de menubalk je wensenlijstje.

  • Ik heb een andere vraag

    Je vindt meer antwoorden op vaak gestelde vragen via deze link. Je kunt ook mailen naar [email protected]