PERPETUUM

Cardiac Output

Dans/Ballet

Twaalf dansers vertellen het verhaal in dans over continuïteit

Geannuleerd

In deze dansvoorstelling wordt de titel eer aangedaan. Geen moment rust en stilte vallen de dansers ten deel. Een voorstelling gemaakt door het dansers collectief van Cardiac Output onder leiding van Corine Speulman met muziek van Jaap van Keulen. Het inclusie dansgezelschap, waar dansers met een verstandelijke beperking samen met professionele dansers de voorstelling neerzetten, geeft het PERPETUUM op een verrassende en inspirerende manier vorm.

Ter inleiding aan de voorstelling wordt een film vertoond waarin het verhaal en het maak proces wordt toegelicht. Deze film is voor alle bezoekers van de voorstelling te zien en zal in de zaal vertoond worden.

Over Cardiac Output
Stichting Cardiac Output is opgericht op 25 november 2016 en heeft een ANBI-status. Het doel van de stichting is om mensen met een verstandelijke beperking creatief en artistiek te begeleiden en door middel van dans in beweging te brengen om zo hun lichamelijke en psychosociale vaardigheden te versterken en/of te vergroten. Dit doet de stichting onder meer door interactie en inclusie tussen mensen met een professionele dans en/of theateropleiding en verstandelijk beperkten. Samen brengen zij volwaardige theaterproducties tot stand waarin beide groepen gelijkwaardig acteren en wordt gestreefd naar een nationaal en landelijk acceptabel niveau voor een breed publiek.

Lees hier meer over Stichting Cardiac Output.

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten. Verzendkosten: E-tickets gratis, per post 3,50 per bestelling.

Cast & info

Website: