Harmonie Orkest Amstelveen

Harmonie Orkest Amstelveen geeft, i.s.m. Stanley Burleson, Renée de Gruijl, Jochem Smit en dansers van Muziek- en Dansschool Amstelveen een eenmalig uniek concert in de Grote Zaal. Het thema is Broadway! Met muziek, zang en dans wordt u geboeid van begin tot eind.

Het is een avontuur van twee zangers/dansers (Renée en Jochem, bekend van o.a. de musical Razend) die hun geluk op Broadway gaan beproeven. Onderweg komen zij Stanley Burleson tegen die hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Uiteindelijk beslist hij ook of ze het gaan halen of niet.

Harmonie Orkest Amstelveen is gewend om grote concerten te geven waarvan de kwaliteit hoog is. Voor de zang en dans hebben zij o.a. niemand minder dan Stanley Burleson weten vast te leggen. Zijn specialiteiten passen perfect in het Broadway thema, met o.a. Mr. Bojangles, stukken uit Saturday Night Fever en 42nd Street. Tevens zal de Muziek- en Dansschool Amstelveen een groep dansers leveren die enkele stukken, bijvoorbeeld uit West Side Story, visueel zullen ondersteunen.

Cast & info

Spel: Harmonie Orkest Amstelveen i.s.m. Stanley Burleson, Renée de Gruijl, Jochem Smit en dansers van Muziek- en Dansschool Amstelveen
Website: