CARDIAC 2.0

De Voorstelling CARDIAC 2.0 wordt gedanst door vier mensen met een verstandelijke beperking en vier professionele dansers. Deze ontmoeting is bijzonder, ontroerend en inspirerend. In de voorstelling belichten de dansers het menselijk hart van verschillende kanten. Angst, liefde, hebzucht en kracht worden in pure bewegingen omgezet en nemen het publiek mee in een indrukwekkende sfeer.

In 2016 is deze voorstelling ontstaan tijdens een samenwerking van INTRODANS en Cordaan. Na de succesvolle uitvoeringen van Cardiac Output in 2016 komt CARDIAC 2.0 nu terug met een nieuwe cast.

De Stichting Cardiac Output heeft als doel mensen met een verstandelijke beperking creatief en artistiek te begeleiden en door middel van dans in beweging te brengen om hun lichamelijke en psychosociale vaardigheden te versterken en/of te vergroten.

Cast & info

Spel: Dansers: Christopher Eberl, Ronja White, Merel Schrama, Jort Faber Fran Stuyf, Aeymad Qassabi, Emre Özcan, Esther Luthart Choreografie: Adriaan Luteijn Choregrafe/repititor: Nina Funk Muziek: Jaap van Keulen Lichtontwerp: Maarten van de Berg Ondersteuning: Birgit Qassabi, Marianne Luthart
Website: