Toneelambassadeurs

Voor de echte liefhebbers

Houd je van toneel, kom je regelmatig in Schouwburg Amstelveen? Heb je een mening over de schouwburg, de toneelvoorstellingen en -gezelschappen? Dan is onze groep van  toneelambassadeurs misschien wel iets voor jou.

Wij zoeken voor het seizoen 18/19 nog mensen die onze liefde voor toneel delen en die dit ook in hun eigen netwerk willen uitdragen. Mensen met een groot netwerk die het belangrijk vinden dat er meer (jongere) Amstelveners in aanraking komen met toneel. 

We nodigen je 3x per jaar uit voor een rondleiding of een ronde tafel gesprek over de toneelvoorstellingen, -gezelschappen en de schouwburgorganisatie zelf. Van jou verwachten we dat je regelmatig een toneelvoorstelling bezoekt en je ervaringen hierover met ons en je netwerk wil delen. Natuurlijk verrassen we je zo nu en dan met vrijkaarten voor een voorstelling.

Heb je interesse om toneelambassadeur te worden? Stuur dan een mail met je motivatie, achtergrond en toneel(kijk)ervaring naar muntz@schouwburgamstelveen.nl t.a.v. Quirine Muntz. Wellicht dat ook jij dan volgend seizoen onze marketingafdeling kan ondersteunen bij de promotie van het betere toneel.

  • Toneelambassadeurs

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws