Toneelambassadeurs gezocht

Voor de echte liefhebbers

Houd je van toneel, kom je regelmatig in Schouwburg Amstelveen? Heb je een mening over de schouwburg, de toneelvoorstellingen en -gezelschappen? Word dan ook toneelambassadeur!

Wij zijn op zoek naar mensen die onze liefde voor toneel delen en die dit ook in hun eigen netwerk willen uitdragen. Naar mensen met een groot netwerk die het belangrijk vinden dat er meer (jongere) Amstelveners in aanraking komen met toneel. 

We nodigen je 3x per jaar uit voor een rondleiding of een ronde tafel gesprek over de toneelvoorstellingen, -gezelschappen en de schouwburgorganisatie zelf. Van jou verwachten we dat je regelmatig een toneelvoorstelling bezoekt en je ervaringen hierover met ons en je netwerk wil delen. Natuurlijk verrassen we je zo nu en dan met vrijkaarten voor een voorstelling.

Heb je interesse om toneelambassadeur te worden? Stuur dan vóór 31 oktober een mail met je motivatie, achtergrond en toneel(kijk)ervaring naar out@schouwburgamstelveen.nl t.a.v. Bernadette Out/Quirine Muntz. In november stellen we dan een team van 6-10 super enthousiaste ambassadeurs samen dat het komend jaar onze marketingafdeling ondersteunt bij de promotie van het betere toneel.

We horen graag van je!

  • Toneelambassadeurs gezocht
Schouwburg Blind Date Grijs

Nieuws

RSS Meer nieuws