Toneel

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Toneel

1. Cocktails - do 12 mrt
In het spannende en humoristische  Cocktails (van de makers van  Wijn) zien we vijf vrienden op een heerlijke avond aan het strand. Voeten in het zand, lekker muziekje op de achtergrond, Mojito of Margarita in de hand. Weldra krijgen ze echter door een dramatische gebeurtenis een andere cocktail geserveerd. Eentje die bestaat uit een gevaarlijke mix van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen, waardoor hun relatie ernstig op de proef wordt gesteld. Hun geslaagde levens komen ineens in een ander licht te staan.

2. Een eerlijke en oprechte ode aan de ironie - De warme winkel - di 31 mrt
Voor hen die de ironie van de titel ontgaat: het is natuurlijk lastig een oprechte ode aan de ironie te brengen, want wie de ironie recht wil doen moet haar belijden. En dat ondermijnt dan weer de oprechtheid van de ode. Toch is dat precies de intentie van De Warme Winkel. Na het idiote succes van De Warme Winkel speelt De Warme Winkel - waarin plagiaat centraal stond - komt de groep met een vervolg in de serie 'Obscuur-elitair intellectuele thema's op grote zaal-niveau.'

3. Dangerous Leasons - Tjitske Reidinga, Mark Rietman e.a. - vr 24 & 25 apr
Een cast om van te watertanden en een script om van te duizelen: Dangerous Liaisons heeft alle ingrediƫnten om uit te groeien tot een van de grote toneelhits van het seizoen. Voor het eerst staan Tjitske Reidinga en Mark Rietman samen op de planken. Als graaf Valmont en markiezin de Merteuil bespelen ze elkaar in een gevaarlijk spel van verleiding en manipulatie. Ze delen het podium met Marisa van Eyle, Sander Plukaard, Hanna van Vliet en Judith Noyons.

4. Intouchables - Huub Stapel - za 9 mei
Vanaf het moment dat Driss door Philippe wordt aangenomen als zijn persoonlijk verzorger, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt een wereld, die in werkelijk niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Fotobalk Toneel


Bekijk hier op uw gemak de complete toneelagenda. Benieuwd naar de 'overall'  publiekslievelingen en tips? U vindt ze hier

  • Toneel
  • Toneel

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws