Opera/Operette

Benieuwd naar de publiekslievelingen uit de voorverkoop en een aantal van onze tips in het genre opera/operette? Bekijk hieronder het overzicht. 

Fotobalk - Opera 2.0
Als het tot actrice Desiree doordringt dat advocaat Frederik niet voor haar zal kiezen, zet zij Send In The Clowns in, het weergaloze nummer van Stephen Sondheim. Opera of musical? Het werk van Sondheim onttrekt zich aan de grenzen van theaterwetten en is een genre op zich.  Little Night Music sleepte in 1973 vijf Tony Awards in de wacht en is wereldwijd door talloze grote operahuizen op het repertoire gezet. De Nederlandse Reisopera komt met een topcast uit verschillende theatergenres.

2. Eugen Onegin (Tsjaikovski) - Staatsopera van Tatarstan - za 6 apr
Eugen Onegin is Tsjaikovski's meest geliefde opera en heeft terecht een vaste plek veroverd binnen het internationale repertoire. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige novelle van de grote schrijver Pushkin. De prachtige melodieën van Tsjaikovski brengen de emoties van de karakters tot leven, met als hoogtepunten het dramatische duel tussen de jeugdvrienden en de gracieuze brief-scène van Tatjana, de onbetwiste heldin van de opera.

Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Opera/Operette
  • Opera/Operette

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws