Muziektheater

Benieuwd naar de publiekslievelingen uit de voorverkoop en een aantal van onze tips in het genre Muziektheater? Bekijk hieronder het overzicht.

Fotobalk - Muziektheater 2.0


1. Single Camping - met Tjitske Reidinga en Peter Blok - do 28 mrt
Wat als je net gescheiden bent en je zit de halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je kampt met een minderwaardigheidscomplex én een verwaarloosd libido? Of een bedroevend lege bankrekening en de schurft aan kamperen hebt, maar er toch even uit moet? Dan biedt deze camping met een uniek 'Happy Singles-concept' uitkomst.

2. Ricky Koole, Leo Blokhuis en Ivan Peroti - New Orleans - di 9 apr
Leo Blokhuis, zangeres Ricky Koole en zanger Ivan Peroti nemen u mee naar New Orleans, de bakermat van muziekstijlen als jazz, rhythm & blues, soul, rock en cajun. Denk bijvoorbeeld aan Louis Armstrong, Dr. John, Allen Toussaint, Labelle, Fats Domino en The Meters. De stad is altijd een bruisende smeltkroes geweest van onder andere Franse, Spaanse, Afrikaanse en Haïtiaanse invloeden.

Bekijk hier op uw gemak de complete muziektheateragenda. Benieuwd naar de overall publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Muziektheater
  • Muziektheater

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws