Muziek/Concert

Benieuwd naar de voorstellingen waarvan wij denken dat ze favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Muziek/Concert

1. Hadewych Minis Matangi Quartet e.a - Hadewych doet de dames - do 16 apr
Na de succesvolle one woman show 'Minis Plus' - die haar onder andere naar een uitverkocht Carré bracht - komt Hadewych Minis terug met 'Hadewych doet de Dames.' In dit theaterconcert zingt Hadewych ruim een eeuw aan songs van Nederlandse zangeressen. Van 1909 tot 2019. Van Anouk tot de Zangeres Zonder Naam. Van Zwarte Riek tot Sevdaliza.

2. Fuse - Fuse Live - vr 17 apr 
Het DNA van Fuse? Hun sound vonkt, prikkelt en schuurt. Haar virtuositeit dankt de topformatie aan de vele uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok.  De zes vrienden zijn aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen. Fuse speelt muziek van Maurice Ravel en Manuel de Falla tot Miles Davis en Simeon Ten Holt.

3. Henk Poort - Henk Poort en de helden - do 23 apr
Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van  Ik ben mijn lied, waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller. In  Henk Poort en de Heldenontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). 

4. Café Mokums Paradijs - Bij ons in de Jordaan - za 2 mei 
Over diefstal, moord, overspel, scheve torens, hoeren, pooiers en drankmisbruik, het is zo naar niet te bedenken of in de Jordaan werd er een lied over gezongen. In twee uur tijd komen alle klassiekers uit Mokum - vol andermans ellende - voorbij én wordt u verrast door minder bekende pareltjes. Want u gaat ze allemaal horen. En meezingen natuurlijk. Want het ellendige thema ten spijt, cast en de band bezorgen u een onvergetelijke avond!  Welkom bij  Bij ons in de Jordaan, de saaaaaligste sing-a long voorstelling van het jaar.

Fotobalk Muziek

Bekijk hier op uw gemak de complete muziekagenda.  Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Muziek/Concert
  • Muziek/Concert

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws