Muziek/Concert

Benieuwd naar de voorstellingen waarvan wij denken dat ze favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Muziek/Concert

1. Ellen ten Damme - Casablanca - di 10 dec
Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg niet uitblijven. Dus gaat ze met The Magpie Orchestra en route, van Parijs naar Casablanca. De exotische, spannende ontmoetingen die onderweg plaatsvinden, leveren de mooiste Franse liederen op. Met haar achtkoppige superband brengt de topentertainer een muzikale ode aan chansonniers van de vorige eeuw. Casablanca wordt een mix van culturen, met muziek van onder meer Charles Aznavour, Fran├žoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz en Josephine Baker.

2. Iris Hond - Home - wo 15 jan 
Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianiste van wereldniveau. Met haar muziek, maar zeker ook met het verhaal over haar bewogen leven, bracht ze duizenden mensen in vervoering. Want Iris is een artiest met een verhaal. De wijze waarop ze zich heeft ontwikkeld van veertienjarig dakloos meisje tot internationaal geliefd artiest, is inspirerend.

3. Ruth Jacott - Ruth Live - vr 14 feb
Ruth Jacott gaat weer de theaters in met een volledig nieuw theaterconcert zonder opsmuk. De charmante theaterdiva staat te trappelen van ongeduld om u met haar liveband te trakteren op een avond vol opzwepende uptempo songs, swingende moves en ontroerende en ingetogen liedjes. Natuurlijk  komen haar grote hits langs, maar ook verrassend ander repertoire. In Ruth - Live wordt Ruth begeleid door een enthousiaste band en backing vocals en ziet u haar chic en stijlvol als altijd. 

4. Fuse - Fuse Live - vr 17 apr 
Het DNA van Fuse? Hun sound vonkt, prikkelt en schuurt. Haar virtuositeit dankt de topformatie aan de vele uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok.  De zes vrienden zijn aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen. Fuse speelt muziek van Maurice Ravel en Manuel de Falla tot Miles Davis en Simeon Ten Holt.

5. Henk Poort - Henk Poort en de helden - do 23 apr
Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van  Ik ben mijn lied, waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller. In  Henk Poort en de Heldenontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). 

Fotobalk Muziek

Bekijk hier op uw gemak de complete muziekagenda.  Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Muziek/Concert
  • Muziek/Concert

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws