Muziek/Concert

Benieuwd naar de voorstellingen waarvan wij denken dat ze favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Muziek/Concert
1. OG3NE - Sweet Harmony Tour - wo 23 okt 
Tijdens de vorige theatertournee  Three Times a Lady  wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de  Ladies With The Golden Voices.

2. Martijn Fischer zingt hits van Hazes - Eerbetoon aan Hazes - za 9 nov
Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om ze naar het theater te brengen! De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Thema's als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen.

3. Tania Kross - Van Mozart tot Madonna - za 16 nov
Met haar wereldberoemde, warme stem en ontwapenende persoonlijkheid zorgt operazangeres Tania Kross ervoor dat het storm loopt voor haar voorstellingen. Tania brengt ons in aanraking met muziek die we anders misschien niet zo snel zouden horen. Muziek die haar eigen leven verrijkt en nu ook dat van u. Van Mozart tot Madonna wordt een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen. 

4. Ellen ten Damme - Casablanca - di 10 dec
Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg niet uitblijven. Dus gaat ze met The Magpie Orchestra en route, van Parijs naar Casablanca. De exotische, spannende ontmoetingen die onderweg plaatsvinden, leveren de mooiste Franse liederen op. Met haar achtkoppige superband brengt de topentertainer een muzikale ode aan chansonniers van de vorige eeuw. Casablanca wordt een mix van culturen, met muziek van onder meer Charles Aznavour, Françoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz en Josephine Baker.

5. Ruth Jacott - Ruth Live - vr 14 feb
Ruth Jacott gaat weer de theaters in met een volledig nieuw theaterconcert zonder opsmuk. De charmante theaterdiva staat te trappelen van ongeduld om u met haar liveband te trakteren op een avond vol opzwepende uptempo songs, swingende moves en ontroerende en ingetogen liedjes. Natuurlijk  komen haar grote hits langs, maar ook verrassend ander repertoire. In Ruth - Live wordt Ruth begeleid door een enthousiaste band en backing vocals en ziet u haar chic en stijlvol als altijd. 

Fotobalk Muziek

Bekijk hier op uw gemak de complete muziekagenda.  Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Muziek/Concert
  • Muziek/Concert

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws