Musical/Show

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Musical/Show

1.  De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 - vr 20 dec en za 21 dec
Na het ongekende succes van de revue  Showponies  komt multitalent Alex Klaasen met  Showponies 2. In deze show staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, geniet van Alzheimer de musical, een grootse show van en met demente bejaarden en een veganistisch zwanenmeer-ballet.  U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, spot, sentiment en slapstick.

2.  Faulty Towers The Dining Experience - Dinnershow vol chaos en hilariteit - vr 7, za 8 en zo 9 feb
Hoteleigenaar Basil, zijn echtgenote Sybil en ober Manuel wekken met hun Australische dinner-act John Cleese's onvergetelijke Faulty Towers tot leven. In de Kleine Zaal bouwen zij hun Faulty Towers  restaurant op. Maar voor het zover is gaat er van alles mis door Manuel's gestuntel. Met een plastic smile probeert Sybil te redden wat er redden valt.  Geniet van de chaos en hilariteit met Sybil, Basil en Manuel en onthoud 'Please wait to be seated and don't mention the war'. 
Engelstalig, maar zeer toegankelijk!

3.  Verliefd op Ibiza - za 8 en zo 9 feb
Het gezelschap rondom de verlopen popster Lex, zijn familie en een beroemde voetballer, allemaal worden ze hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, oude bekenden, opduikende kansen, waanideeën en natuurlijk op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft, nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg.  Verliefd op Ibiza   is een verhaal over hartstocht, romantische escapades en buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. 

4.  Pepijn Gunneweg - The Great Wonder - do 13 feb
Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste soloshow The Great Wonder. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder.  The Great Wonder is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt.  Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

5. Opvliegers 5 - Op safari - wo 18 mrt 
Moniek is ineens al haar angsten kwijt. Ze durft alles, misschien wel iets te veel. Shirley heeft de mannen afgezworen, maar dendert nu als een op hol geslagen Freek Vonk door het rijk der dieren. Het huis van Joke is afgebrand, waardoor ze de kans krijgt om alles opnieuw te doen: de inrichting, kleuren en haar garderobe. Loes stortte zich altijd als 'oude fiets' op jongere mannen, maar is nu verliefd op een 71-jarige miljonair. Is ze ineens een jonge golddigger? En zien The Big 4 ook nog The Big 5? Een avondje door vriendinnen voor vriendinnen over de fase waar ze liever niet over praten, maar wel onbedaarlijk om kunnen lachen


Fotobalk Musical _show De Goede

Bekijk hier op uw gemak de complete Musical/Showagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier. 

  • Musical/Show
  • Musical/Show

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws