Musical/Show

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Musical/Show

1.   Faulty Towers The Dining Experience - Dinnershow vol chaos en hilariteit - wo 4 mrt
Hoteleigenaar Basil, zijn echtgenote Sybil en ober Manuel wekken met hun Australische dinner-act John Cleese's onvergetelijke Faulty Towers tot leven. In de Kleine Zaal bouwen zij hun Faulty Towers   restaurant op. Maar voor het zover is gaat er van alles mis door Manuel's gestuntel. Met een plastic smile probeert Sybil te redden wat er redden valt.  Geniet van de chaos en hilariteit met Sybil, Basil en Manuel en onthoud 'Please wait to be seated and don't mention the war'. Engelstalig, maar zeer toegankelijk!

2. Opvliegers 5 - Op safari - wo 18 mrt 
Moniek is ineens al haar angsten kwijt. Ze durft alles, misschien wel iets te veel. Shirley heeft de mannen afgezworen, maar dendert nu als een op hol geslagen Freek Vonk door het rijk der dieren. Het huis van Joke is afgebrand, waardoor ze de kans krijgt om alles opnieuw te doen: de inrichting, kleuren en haar garderobe. Loes stortte zich altijd als 'oude fiets' op jongere mannen, maar is nu verliefd op een 71-jarige miljonair. Is ze ineens een jonge golddigger? En zien The Big 4 ook nog The Big 5? Een avondje door vriendinnen voor vriendinnen over de fase waar ze liever niet over praten, maar wel onbedaarlijk om kunnen lachen

3. Haal het doek maar op - Van appelscha tot Zierikizee - za 21 mrt
Haal het doek maar op is een Nederlandse musical over artiesten op de schnabbeltour. Hitzangers Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd.  Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, ruzies in de kleedkamers, stiekeme verhoudingen, eindeloze busritten en top of flop. Met  Spiegelbeeld, Telkens weer, Sammy, Ik ben gelukkig zonder jou, Brandend zand   en vele andere tophits.

4. Big Fish (8+) - vr 27 mrt & za 28 mrt
Big Fish is een hartverwarmende familiemusical over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon. Een musical over het bijzondere leven van Edward Bloom, een man die volgens zijn eigen verhalen een buitengewoon leven leidt. 
Bloom vertelt zijn zoon Will de meest fantasierijke en spectaculaire avonturen waarin hij heksen, reuzen en circusartiesten ontmoet en over ware liefde die de tijd doet stilstaan. Als Will op het punt staat zelf vader te worden, besluit hij om voor eens en altijd het 'ware' levensverhaal van zijn vader te achterhalen. 

5. Goodbye Norma Jeane- De laatste nacht van Marilyn Monroe - za 11 apr
Marilyn Monroe: actrice, wereldberoemd icoon en begeerd sekssymbool. En een dood waarover nog altijd de meest bizarre verhalen rond gaan. Wat gebeurde er op 5 augustus 1962? Het is 1984. Een journalist belt ergens in Europa aan. Een vrouw van 58 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards, maar de jongeman weet wel beter: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker. Ooit beroemd als Marilyn Monroe waarvan de wereld niet beter weet dan dat ze 22 jaar is overleden. Verbijsterd laat de vrouw de jongeman binnen. Ze is bang dat haar geheim bekend zal worden en doet er alles aan om hem te overtuigen het verhaal niet te publiceren.Fotobalk Musical _show De Goede

Bekijk hier op uw gemak de complete Musical/Showagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier. 

  • Musical/Show
  • Musical/Show

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws