Musical/Show

Benieuwd naar de publiekslievelingen uit de voorverkoop en een aantal van onze tips in het genre musicals/shows? Bekijk hieronder het overzicht. 


Fotobalk - Musical Show 2.0

1. Op hoop van zegen (Herman Heijermans) - za 23 mrt 
Op Hoop van Zegen is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Knier voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barendje ook naar zee zal sturen. Hun gevecht om te overleven gebukt onder het harteloze beleid van reder Bos en andere sociale misstanden leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.

2. The Bridges of Madison County - vr 3 mei 
The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z'n kop.

Bekijk hier op uw gemak de complete Musical/Showagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier. 

  • Musical/Show

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws