Musical/Show

Benieuwd naar de publiekslievelingen uit de voorverkoop en een aantal van onze tips in het genre musicals/shows? Bekijk hieronder het overzicht. 

1. Expeditie Eiland - Jelka van Houten/Renée van Wegberg, John Buijsman, Ferry Doedens e.a. - za 12 & zo 13 jan
In een wirwar van beproevingen komen de kandidaten echter in steeds vreemdere situaties terecht, tot op zeker moment de zaak gierend uit de klauwen loopt en niemand zijn leven nog zeker is. Lukt het presentator Ruud de regie in handen te houden? En wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je eigenlijk waard?

2. Jekyll & Hyde - Musicalvereniging OVA [te gast] - vr 25 & za 26 jan
Jekyll & Hyde, met bekende pop en rock hits, zoals This is the moment,    gaat over Dr. Henry Jekyll die op het punt van een grote doorbraak staat in zijn medische experimenten om het goed en kwaad in de mens te scheiden van elkaar, waardoor het kwaad geëlimineerd kan worden. Hij neemt het besluit om zichzelf als proefpersoon te gebruiken met onverwachte gevolgen. Zijn duistere kant, in de vorm van Edward Hyde, neemt bezit van zijn lichaam en ziel. Is Henry Jekyll in staat om de strijd aan te gaan met zijn kwaadaardige, moordlustige zelf?

3. Schuld (Mel Wallis de Vries) (12+) - Wieneke Remmers, Ridder van Kooten e.a.- wo 30 jan
Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!' Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Fotobalk - Musical Show 2.0

4. Ashton Brothers en het Noordpool Orkest - vr 8 feb
De Ashton Brothers en het 42-koppige Noordpool Orkest van Reinout Douma gaan voor de tweede keer een gevaarlijke samenwerking aan. Een flitsend spektakel, met een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met 'all time favorites' uit beider repertoire. De wisselwerking tussen beide prettig gestoorde gezelschappen doet het vuur hoog oplaaien.

5. Jon van Eerd in Charley - de komische musical - wo 20 & do 21 feb
Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem ... pardon ... háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

6. Op hoop van zegen (Herman Heijermans) - za 23 mrt 
Op Hoop van Zegen is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren laat niemand onberoerd. Zeker wanneer Knier voor het gruwelijke dilemma komt te staan of ze haar jongste zoon Barendje ook naar zee zal sturen. Hun gevecht om te overleven gebukt onder het harteloze beleid van reder Bos en andere sociale misstanden leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.

7. The Bridges of Madison County - vr 3 mei 
The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z'n kop.

Bekijk hier op uw gemak de complete Musical/Showagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier. 

  • Musical/Show

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws