Musical/Show

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Musical/Show
1.  Air Play - Acrobuffos - di 29 okt
Een modern spektakel in circusstijl met vliegende paraplu's, levensgrote ballonnen en reusachtige vliegers die over het publiek heen komen. Het 'gewone' wordt omgezet in ongewone schoonheid. Stoffen dansen in de wind, ballonnen gaan hun eigen gang, confetti verandert in de nachtelijke hemel en een immense lap zijde verandert voor altijd hun toekomst. Air Play bestaat uit het echtpaar Seth Bloom en Christina Gelsone. Zij combineren hun circus- en straattheaterkunst met de beeldhouwkunst van Daniel Wurtzel.

2.  Broadwayhit Kinky Boots - Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch e.a. - vr 6 dec t/m zo 8 dec
De met prijzen overladen feel-good musical komt na West End en Broadway naar Nederland! In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Met muziek van wereldster Cyndi Lauper, spectaculaire kostuums en natuurlijk schoenen!

3.  De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 - vr 20 dec en za 21 dec
Na het ongekende succes van de revue  Showponies  komt multitalent Alex Klaasen met  Showponies 2. In deze show staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, geniet van Alzheimer de musical, een grootse show van en met demente bejaarden en een veganistisch zwanenmeer-ballet.  U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, spot, sentiment en slapstick.

4.  Faulty Towers The Dining Experience - Dinnershow vol chaos en hilariteit - vr 7, za 8 en zo 9 feb
Hoteleigenaar Basil, zijn echtgenote Sybil en ober Manuel wekken met hun Australische dinner-act John Cleese's onvergetelijke Faulty Towers tot leven. In de Kleine Zaal bouwen zij hun Faulty Towers  restaurant op. Maar voor het zover is gaat er van alles mis door Manuel's gestuntel. Met een plastic smile probeert Sybil te redden wat er redden valt.  Geniet van de chaos en hilariteit met Sybil, Basil en Manuel en onthoud 'Please wait to be seated and don't mention the war'. 
Engelstalig, maar zeer toegankelijk!

5.  Pepijn Gunneweg - The Great Wonder - do 13 feb
Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste soloshow The Great Wonder. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder.  The Great Wonder is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt.  Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!


Fotobalk Musical _show De Goede

Bekijk hier op uw gemak de complete Musical/Showagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier. 

  • Musical/Show
  • Musical/Show

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws