Jeugd

Benieuwd naar de publiekslievelingen uit de voorverkoop en een aantal van onze tips uit de jeugdprogrammering? Bekijk hieronder het overzicht of klik hier voor de complete jeugdagenda.
Fotobalk - Jeugd 2.0

1. Meermeisje (6+) - Holland Opera i.s.m. Opera Zuid en Ragazze Quartet - zo 24 mrt
Meermeisje is een vrije bewerking van het beroemde sprookje De kleine zeemeermin van Hans Christian Andersen. In deze Faust-achtige versie van Holland Opera verkoopt het Meermeisje - uit liefde voor een landjongen - niet haar ziel, maar haar stem aan de Zeeheks, in ruil voor een paar prachtig dansende benen. Ze kan niet wachten tot het ochtend is! Dan mag ze eindelijk het water uit, de wolken zien, de wind horen, de zon voelen. Het kriebelt in haar staart, hoe zou het zijn om te lopen, te rennen, te dansen? De landjongen staat inmiddels met een surfplank onder zijn arm op het strand en tuurt over de zee…

2. Peppa Pig (2+) - Verrassingsfeest! - zo 31 mrt
Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling De Grote Plons is het dit keer groot feest voor het lieve varkentje en haar vriendjes. Slingers en ballonnen vullen de kamer en er staat een grote chocoladetaart op tafel. Het wordt een bijzondere dag. En dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing… Met superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard spannende verrassingen wordt een gezellig feest rond Peppa gebouwd. Met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

Goed nieuws: bijgeboekte voorstelling om 16.00 uur, mét doventolk.

3.  VET Kindercabaret (6+) - Het vijfde couplet - zo 7 apr
VET kindercabaret maakt al meer dan 10 jaar vet grappige sketches en swingende liedjes over herkenbare situaties waar kinderen en hun ouders hard om kunnen lachen. VET gaat over lastige vaders en moeders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, bizarre traktaties en een lesje zwemmen zonder handen... VET Kindercabaret is hilarisch, brutaal, energiek en soms absurd.

4. Roodkapje (3+) - Het Kleine Theater - zo 7 apr
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken… 

5. Op de Piratenboot (3+) - Het Zandkasteel - zo 14 apr
De populaire Z@ppelin-televisieserie Het Zandkasteel is in tien jaar uitgegroeid tot een van de favoriete theateruitjes voor drieplussers. En geef ze eens ongelijk, want met Prinses Sassa en Toto beleef je altijd een mooi avontuur. Ditmaal spelen de kindervrienden en Koning Koos hun favoriete spelletje: piraatje. Op het toneel veranderen ze in stoere zeerovers en gaan ze met hun eigen boot op zoek naar een schat. Als ze die eenmaal vinden, glimmen Sassa en Toto van trots. De show zit vol leuke liedjes, zoals De Neuzenkriebeldans, en natuurlijk mogen de kinderen dansen en meezingen. Dus kom aan boord en vaar mee!

Bekijk hier op uw gemak de jeugdagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Jeugd
  • Jeugd

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws