Jeugd

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Jeugd
1.  Roodkapje(6+) - Langhout Theaterproducties - zo 22 dec
De wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde, daar te laat aankwam en oma te laat haar koekjes kreeg. Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft! Langhout brengt het bekende sprookje als vrolijke voorstelling met leuke liedjes en humor voor jong en oud.
Een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Op een dag ontdekken ze een 'écht mens' in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker, na een gemeen plannetje van Wolf en Heks, de Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het Sprookjesbos te redden? 

3. Peter Pan (6+) - Theater Terra - zo 16 feb 
Theater Terra - de makers van  De Kleine Zeemeermin en het sprookjesachtige  Aladdin - neemt je in deze nieuwe familievoorstelling mee naar het magische Nimmerland. Als Peter Pan de slaapkamer van Wendy binnenvliegt, is dat het begin van een groot avontuur. Ze leert vliegen van het elfje Tinkerbel en samen met de Verloren Jongens ontdekt ze het eiland. Daar ontmoet ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Vlieg mee met Peter en Wendy naar Nimmerland.

4. Repelsteeltje en de blinde prinses (8+) - Theater Rotterdam - vr 21 feb 
Het broeit op het paleis, in het bos en onder de grond. Aardmannetje Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze de blinde prinses kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord? En lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden? Laat je meeslepen naar een sprookjeswereld die soms sprekend lijkt op het echte leven. Want iedereen wil toch af en toe een mannetje op bezoek dat al je problemen oplost?

5. De familie van Nielie in alle staten (6+) - Theatergroep Kwatta - zo 26 jan
Kalkoenen, woestijnen, wolkenkrabbers, filmsterren! Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. De Familie van Nielie gaat naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres. Maar al op het vliegveld van New York raken ze elkaar kwijt. Wat volgt is een avontuurlijke roadtrip vol vreemde ontmoetingen met rare snuiters en een race tegen de klok.

Fotobalk Jeugd

Bekijk hier op uw gemak de jeugdagenda.
Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Jeugd
  • Jeugd

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws