Jeugd

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Jeugd

1. Repelsteeltje en de blinde prinses (8+) - Theater Rotterdam - vr 21 feb 
Het broeit op het paleis, in het bos en onder de grond. Aardmannetje Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze de blinde prinses kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord? En lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden? Laat je meeslepen naar een sprookjeswereld die soms sprekend lijkt op het echte leven. Want iedereen wil toch af en toe een mannetje op bezoek dat al je problemen oplost?

2. De familie van Nielie in alle staten (6+) - Theatergroep Kwatta - zo 26 jan
Kalkoenen, woestijnen, wolkenkrabbers, filmsterren! Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. De Familie van Nielie gaat naar Los Angeles, waar vader Theo is uitgenodigd voor Het Uitvinderscongres. Maar al op het vliegveld van New York raken ze elkaar kwijt. Wat volgt is een avontuurlijke roadtrip vol vreemde ontmoetingen met rare snuiters en een race tegen de klok.

3. In Holland staat een huis (2 t/m 7 jr.) - zo 15 mrt 
Tijdens dit grote meezingfeest voor jong en oud speelt hij samen met een spetterende liveband de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan helemaal op z'n Dirks. En als klap op de vuurpijl maakt hij met het publiek ook nog een nieuw liedje.

4. Doornroosje de musical (4+) - Sita Vermeulen e.a. - zo 29 mrt
Doornroosje de musical   is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Sita Vermeulen vertolkt het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver vandaan. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis.

Fotobalk Jeugd

Bekijk hier op uw gemak de jeugdagenda.
Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Jeugd
  • Jeugd

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws