Jeugd

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek, aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Jeugd
1. Sprookjes Revue (3+)  - Het Kleine Theater - zo 20 okt
Het Kleine Theater heeft patent op het maken van voorstellingen, waarin bekende sprookjes een verrassende wending krijgen en muzikaal aangekleed worden met vrolijke liedjes. Samen met een geweldige band levert dat een muzikaal feest op voor jong en oud.
In  De Sprookjes Revue zijn de leukste liedjes en scènes verzameld in een swingende revue met een kinderliedjes-medley en zelfgeschreven liedjes. En natuurlijk komen bekende sprookjesfiguren zoals Assepoester, Roodkapje en de Wolf, Doornroosje en Rapunzel langs. 

2. Buurman & Buurman gaan kamperen (4+) - Nieuwe familiemusical - zo 27 okt
Buurman & Buurman, wie kent het dolkomische duo niet? De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze…

3. Kikker (4+) - Theater Terra - zo 3 nov
Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes in het theater, met deze compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra. Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen. Beleef samen met Kikker dit grote avontuur.

4.  Brugklas de musical (9+) - Populaire tv-serie nu in het theater - do 28 nov
De tv-serie  Brugklas komt naar het theater met een eigen musical. Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken. In de  musical zijn Max, Selma, Emma, Jamie en een compleet nieuwe Brugklasser te zien. Een hip-hop  musical over Willem van Oranje. Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box. Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen?  Brugklas de musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven. 

5. De Efteling - De sprookjesboom (3 tot 7 jaar) - zo 12 jan
Een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Op een dag ontdekken ze een 'écht mens' in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker, na een gemeen plannetje van Wolf en Heks, de Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het Sprookjesbos te redden? 

Fotobalk Jeugd

Bekijk hier op uw gemak de jeugdagenda.
Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en onze tips? U vindt ze hier

  • Jeugd
  • Jeugd

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws