Cabaret

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Cabaret
1. Kommil Foo - Oogst - di 7 apr
Een piano, een gitaar, een viool, hun karakterstemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om het publiek een memorabele avond te bezorgen.Na dertig jaar onafgebroken theater maken  is het de hoogste tijd om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Intiem, zonder circus, maar met hun mooiste liedjes en strafste verhalen. Kommil Foo op zijn best dus in Oogst.

2. Roué Verveer - Zo goed als nieuw - wo 15 apr
Roué Verveer is een cabaretier die nergens problemen in ziet, daar grappen over maakt en zo elke zaal plat speelt. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Niet voor niets behoort Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland.
"Zo goed als nieuw", zijn negende avondvullende programma, wordt weer op-en-top Roué. Niks geen gekke dingen, gewoon zoals je hem gewend bent: optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch. Koop je kaarten en zet je schrap voor een zo goed als nieuwe portie vlijmscherpe humor, slimme improvisaties, genadeloze zelfspot en hier en daar een kritische noot.

3. Plien & Bianca - En nu dan? - do 5 mrt
Plien & Bianca vormen een genre op zichen zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van het Nederlandse cabaret. Hun vorige theaterprogramma  Gaat het nog door? werd genomineerd voor de Poelifinario, trok uitverkochte zalen en kreeg lovende recensies. 'Eigenlijk zijn het volslagen idiote types die langskomen. (…) Een lust voor het oog én de lachspieren', schreef Trouw in een viersterrenrecensie.

4. René van Meurs - Hunkert - wo 1 apr 
Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan de bekende steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Maar wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden van en te verliezen? René kan daar fantastisch over vertellen, in verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en enorm veel goede grappen. 

5. Sara kroos - Verte - do 7 mei
Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show:  Verte. Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Met een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan. 


Fotobalk Cabaret

Bekijk hier op uw gemak de cabaretagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en tips? U vindt ze hier

  • Cabaret
  • Cabaret

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws