Cabaret

Benieuwd naar een aantal publiekslievelingen en onze tips uit onze cabaretprogrammering? Bekijk hieronder het overzicht of ga hierdirect naar de cabaretagenda.

1. Claudia de Breij - Nu - wo 28 mrt & do 29 mrt  
Stel. U bent cabaretier en u heeft meer bereikt dan u ooit voor mogelijk hield. U heeft een Poelifinario, radioprijzen, een evergreen op uw naam, een paar bestsellers en cabaretprogramma's die de hemel zijn ingeschreven. En u heeft de Louis Davidsring. Wat moet u dan nog? Claudia de Breij 'De beste cabaretière van Nederland' (De Telegraaf) duikt gewoon weer lekker de theaters in.

2. Niet Schieten! - Tijd voor een trio - vr 30 mrt
Twee mannen in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje, Esmee. Een blaadje om van te houden, mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen wil te hebben en een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen geconfronteerd met hun 'Midlife'. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het voor haar kiezen. Kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaret over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.
Fotobalk Publiekslievelingen Cabaret

3. Roué Verveer - Heppie de Peppie  - wo 11 apr
Roué Verveer behoort tot de grote jongens in cabaretland. De zalen zitten vol, de altijd vrolijke Verveer is een graag geziene gast bij vele tv-programma's en heeft met zijn boek Waarom? Daarom!  een bestseller op zijn naam staan. Zijn gloednieuwe show Heppie de Peppie  belooft weer op-en-top Roué te worden met een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen, slimme improvisaties en zelfspot. Roué geeft op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld en zet met Heppie de Peppie wederom een ijzersterke voorstelling neer.
 
4. Tim Fransen - Het kromme hout der mensheid - wo 18 apr
Vorig seizoen debuteerde cabaretier Tim Fransen met zijn filosofische en alom bejubelde programma Het failliet van de moderne tijd. Het regende superlatieven en Fransen kreeg ook nog eens de Neerlands Hoop 2016, de prijs voor het grootste cabarettalent. In zijn tweede show bekijkt Fransen in welke staat onze menselijke beschaving verkeert, wat er nog te redden is en waarom de antwoorden liggen bij mannen als Napoleon, Beethoven en Kant. 

5. Lebbis - De Bovengrens - vr 20 apr
De ondergrens kennen we allemaal, maar nu gaat Lebbis - met het publiek - op zoek naar De Bovengrens. Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, onderdak. Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom, en waar het heen gaat. Meanderend over wat vragen, waarbij hij veel zelf aan het woord zal zijn, maar dat kent u wel van hem. Hield hij maar nooit op.

Bekijk hier op uw gemak de cabaretagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en tips? U vindt ze hier. Bekijk hier ook de wegens succes al bijgeboekte voorstellingen voor seizoen 18/19.

  • Cabaret

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws