Cabaret

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Cabaret
1. Thomas Acdda - Motel - za 4 jan
Het idee broeide al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde hij twee films, schreef een boek en de muziek voor de musical  De Marathon én vervulde de hoofdrol in de met sterren overladen musical  Fiddler on the roof. Hij ontving voor beide musicals een Musical Award. Afgelopen seizoen stond hij op het toneel met zijn langverwachte eigen muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhof.

2. Lebbis - De ervaring - De bovengrens II - wo 5 feb
Lebbis, een man van sterke analyses en inspirerende levenslessen, keek in het eerste deel van  De Bovengrens naar waarin we te ver gaan: nog meer eten, meer reizen, meer van alles. In deel II zoekt hij uit hoe we weer iets kunnen ervaren. Want de zin van het leven zit in 'iets meemaken'. En het toppunt van 'meemaken' is dan weer 'een ervaring'. De dingen die je later nog weet. De eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt 

3. Kees van Amstel - Een bang jongetje dat hele enge dingen doet - do 6 feb
Het leven is net een zwembad. Maar Kees van Amstel staat bang langs de kant toe te kijken hoe anderen het hoofd boven water proberen te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven induiken. Kees koos de derde optie: hij nam een andere therapeut en maakte een nieuw cabaretprogramma. Kees van Amstel is lid van Comedytrain, is een van de breinen achter Dit was het nieuws en is te zien in het sketchprogramma Klikbeet.

4. René van Meurs - Hunkert - wo 1 apr 
Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan de bekende steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Maar wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden van en te verliezen? René kan daar fantastisch over vertellen, in verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en enorm veel goede grappen. 

5. Sara kroos - Verte - do 7 mei
Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show:  Verte. Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Met een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan. 


Fotobalk Cabaret

Bekijk hier op uw gemak de cabaretagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en tips? U vindt ze hier

  • Cabaret
  • Cabaret

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws