Cabaret

Benieuwd naar de voorstellingen die favoriet zijn bij het publiek (en nog niet uitverkocht), aangevuld met een aantal insiders tips voor 2019/2020?

Cabaret
1. Ton Kas - Best of... Ton Kas - wo 6 nov
Ja, je leest het goed. De beste fragmenten uit de eerdere drie shows van Ton Kas gaan de revue nog eens passeren. Maar dan helemaal anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal. Dus eigenlijk wordt dit een compleet nieuwe show, dat daar geen misverstand over ontstaat. Aan de opzet verandert nul komma nul: het wordt weer een totaal mallotige, melige avond met het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters en politieagenten.

2. Paul Heanen - Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Haenen zelf beter leren kennen maar ook kunnen genieten van zijn scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond in de welbekende Haenen-mix vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Haenen, in welke hoedanigheid ook. In Haenen brengt vreugde   biedt Paul in een eigenzinnige en vrolijke voorstelling een andere kijk op de werkelijkheid. 

3. Pieter Derks - Voor wat het waard is - di 3 dec 
Komt dat zien! Pieter Derks gaat op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier afrekenen. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken en dan op hun plek zetten.  Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Jou een vrolijke avond bezorgen! 

4. Daniël ArendsMeer van hetzelfde (deel 1) - vr 10 jan, extra voorstelling do 9 jan
'Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische en politiek incorrecte grappen, quasifilosofische overpeinzingen en gespeelde nonchalance. Je krijgt vanavond alles exact zoals je dat van me gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met  Meer van hetzelfde (deel 1)', aldus Daniël.

5. Kees van Amstel - Een bang jongetje dat hele enge dingen doet - do 6 feb
Het leven is net een zwembad. Maar Kees van Amstel staat bang langs de kant toe te kijken hoe anderen het hoofd boven water proberen te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven induiken. Kees koos de derde optie: hij nam een andere therapeut en maakte een nieuw cabaretprogramma. Kees van Amstel is lid van Comedytrain, is een van de breinen achter Dit was het nieuws en is te zien in het sketchprogramma Klikbeet


Fotobalk Cabaret

Bekijk hier op uw gemak de cabaretagenda. Benieuwd naar de 'overall' publiekslievelingen en tips? U vindt ze hier

  • Cabaret
  • Cabaret

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u onze Theater of Cinema Nieuwsbrief ontvangen? Lees hier de laatste nieuwsbrief.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN.

Nieuws

RSS Meer nieuws