Cabaret

Benieuwd naar de cabarettoppers van ons publliek? Bekijk hieronder het overzicht. Als een voorstelling al is uitverkocht, raden we u aan de website/Facebook/Twitter in de gaten te houden. Als er kaarten terugkomen, zijn deze altijd direct weer via de website verkrijgbaar.

Cabaret 1

1. Daniël Arends - De Afterparty - wo 19 apr
In 2006 won Daniël Arends Cameretten. Zijn shows Geen excuses en Blessuretijd werden genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Zijn programma's De zachte heelmeester en Carte Blancheontvingen uitsluitend lovende kritieken van pers en publiek. Nu is hij terug in het theater met een nieuw programma: De Afterparty. Daniel zou vereerd zijn als u weer massaal komt opdagen…

NRC Handelsblad over zijn vorige voorstelling Carte Blache:
'Dwars door zijn kronkelige redeneringen stookt Arends een vreugdevuur van onwaarschijnlijk veel steengoede grappen, die vlijmscherp van karakter, feilloos getimed en puntgraaf geformuleerd zijn.' (* * * *)

Cabaret 2

2. Javier Guzman - Ga-Bie-Jer - wo 5 apr
Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een oudejaarsconference. Maar durft u te zeggen dat u hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit? In een spiksplinternieuwe show laat Javier zien dat hij eigenlijk heel beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, juist hij de koelte weet te bewaren. 

Cabaret 3

3. Micha Wertheim - Iemand anders - za 15 apr
Na 15 jaar comedy en cabaret leek het Micha Wertheim eens tijd voor iets anders. Daarom maakt hij dit seizoen twee voorstellingen in de kleine zalen. Eerst was er Ergens Anders (in Schouwburg Amstelveen te zien op vrijdag 28 oktober) en nu is het tijd voor Iemand Anders. Een tweeluik dus. Ideaal om ze beiden te zien, maar als dat niet lukt, is dat waarschijnlijk overkomelijk. Wordt het lachen, of heel dramatisch? Gaat het publiek tevreden naar huis, of juist zwaar teleurgesteld? Het wordt in ieder geval iets heel anders!

4. Powervrouwen - wo 29 mrt
IJzersterke actrices van verschillende generaties zorgen voor een onvergetelijke ladiesnight. Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen terug met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. Een avond over herkenbare vrouwenzaken, met hilarische, scherpe sketches en bakken zelfspot. Natuurlijk komen er weer catchy popsongs voorbij en zou er zomaar getapt, gepaaldanst of gerolschaatst kunnen worden.

Klik hier voor het volledige cabaretprogramma of bekijk om de publiekslievelingen van andere genres.

Benieuwd naar de programmering van seizoen 17/18? Vrijdag 28 april staat het nieuwe programma online en zaterdag 13 mei 10.00 uur start de online voorverkoop. 

  • Cabaret
  • Cabaret

Nieuws

RSS Meer nieuws