PODIUM Cadeaukaart

Cadeaukaart voor theater, concert en festival

Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een uniek avondje uit cadeau, welke door de ontvanger van de kaart geheel naar eigen smaak kan worden ingevuld. Met de PODIUM Cadeaukaart koopt u namelijk kaartjes voor alle soorten voorstellingen: van toneel en muziek, tot cabaret en dans. Maar ook vele festivals en concerten komen in aanmerking.

Hoe werkt het?
U kunt de kaart een waarde meegeven tussen € 10,- en € 150,-. De waarde kan in één keer of in delen worden verzilverd. Het saldo op de PODIUM Cadeaukaart blijft onbeperkt geldig.

Waar koopt u een PODIUM Cadeaukaart?
Schouwburg Amstelveen is een verkooppunt (alleen aan de kassa) én een verzilverpunt van de PODIUM Cadeaukaart (aan de kassa én online). U kunt de kaart online kopen op www.podiumcadeaukaart.nl. U kunt hier een standaard kaart uitkiezen of er zelf één ontwerpen. Zo wordt uw cadeau extra persoonlijk. Op www.podiumcadeaukaart.nl vindt u tevens antwoorden op veelgestelde vragen rondom de kaart.

Wilt u meerdere PODIUM Cadeaukaarten bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor uw medewerkers, neem dan telefonisch contact op met de kassa via 020 547 51 61. Klik hier voor de openingstijden.

  • PODIUM Cadeaukaart
  • PODIUM Cadeaukaart
  • PODIUM Cadeaukaart

Nieuws

RSS Meer nieuws