Festivals

In het theaterseizoen 2018-2019 organiseren wij, naast de reguliere theater- en filmvoorstellingen, ook een aantal festivals:

Prentenboekjesfestival 'Feest in de Stad' (2+) - zo 24 feb
Op zondag 24 februari wordt de schouwburg omgetoverd tot Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Een tweetal prentenboeken komen die dag ook tot leven in een voorstelling: Agent en Boef (3+) en nijntje op de fiets (2+). Van 9.00 tot 13.00 uur kunnen de kinderen uitgebreid spelen voor en na de voorstellingen, dus kom lekker op tijd en stap letterlijk de verhalen binnen, speel met Boer Boris, Aadje Piraatje, ga op boevenvangfeest met Agent en Boef en nog veel meer.

The Best of IDFA on Tour - ma 22 apr
Het International Documentary Festival Amsterdam beleeft dit jaar alweer haar 31ste editie en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en best bezochte Documentaire Festival ter wereld.

Van de ruim 300 documentaires die dit jaar op IDFA vertoond worden, zullen er een aantal bekroond worden met een van de toonaangevende IDFA Awards. Voor het programma The Best of IDFA 2018 on Tour wordt een selectie uit deze winnaars gebundeld, die vanaf januari 2019 door het land gaat reizen. 

 

  • Festivals

Nieuws

RSS Meer nieuws