Festivals

In het theaterseizoen 2017-2018 organiseren wij, naast de reguliere theater- en filmvoorstellingen, ook een aantal festivals:

Kunst & Kids Festival (2+) - zo 15 okt 
Traditiegetrouw openen we het culturele seizoen met het Kunst & Kids Festival. Het thema dit jaar is Griezelen. Op zondag 15 oktober zijn alle kids van 2-12 jaar uit Amstelveen en omgeving van harte welkom om lekker te komen griezelen. Trek je griezelige kleren aan om helemaal in griezelsfeer te komen. 

Seret Film Festival - do 26 okt t/m zo 29 okt
Van donderdag 26 t/m zondag 29 oktober staat Cinema Amstelveen wederom in het teken van het Seret Film Festival Amsterdam. Dit betekent vier dagen lang Israƫlische films, vertoond in de originele versie met Engelse ondertiteling.

Prentenboekjesfestival 'Feest in de Stad' (2+) - zo 17 dec
Op zondag 17 december wordt de schouwburg omgetoverd tot Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Een tweetal prentenboeken komen die dag ook tot leven in een voorstelling: Het Muizenhuis (3+)  en nijntje op de fiets (2+). Van 9.00 tot 13.00 uur kunnen de kinderen uitgebreid spelen voor en na de voorstellingen, dus kom lekker op tijd en stap letterlijk de verhalen binnen, speel met Boer Boris, Aadje Piraatje, ga op boevenvangfeest met Agent en Boef en nog veel meer.

The Best of IDFA on Tour - zo 18 mrt
IDFA is het International Documentary Festival Amsterdam dat jaarlijks in november in Amsteram plaatsvindt. Na het festival gaan de prijswinnende en genomineerde filmsop tournee door het land tijdens The Best of IDFA on Tour

  • Festivals
  • Festivals
  • Festivals
  • Festivals

Nieuws

RSS Meer nieuws