Festivals

In het theaterseizoen 2019-2020 organiseren wij, naast de reguliere theater- en filmvoorstellingen, ook een aantal Festivals: 

Kunst & Kids Festival (2-12 jaar) - zo 29 september
Traditiegetrouw openen we het culturele seizoen met het Kunst & Kids Festival. Het thema dit jaar is Hulpdiensten. Op zondag 29 september van 11.00 tot 16.00 uur zijn alle kids van 2-12 jaar uit Amstelveen en omgeving van harte welkom om lekker te komen knutselen, ontdekken en te speuren. Kom verkleed als brandweerman, politieagent of dokter!

Tijdens Kunst & Kids  kun je deelnemen aan coole workshops, poppenkast kijken, je laten schminken, lekker tekenen en knutselen. Neem een kijkje achter de schermen tijdens de rondleiding, geniet van voorproefjes van het jeugd/familie-aanbod van seizoen 2019-2020 én je kunt natuurlijk een film- of theatervoorstelling bezoeken.

Kijk op www.schouwburgamstelveen.nl/kunstenkids voor de meest actuele informatie.

Familiefestival Kleurrijk (2+) - zo 13 oktober
In Kleurrijk maken kinderen vanaf twee jaar spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm. De ontdekkingsreis begint al in de foyer waar de kleintjes een wondere wereld van kleuren en figuren betreden en zij naar hartenlust kunnen ontdekken, spelen en bouwen. Het Kleurrijk Familiefestival is een feestelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa's en mama's, opa's en oma's of de oppas. Een kaartje voor een voorstelling geeft toegang tot het Festival.

In de theaterzalen zijn twee theatervoorstellingen te zien die onderdeel uitmaken van de ontdekkingsreis: Geel (2+) en Het grote kleurenballet (4+).

Seret Festival Amsterdam - ma 28 oktober t/m vr 1 november
Vanaf maandag 28 oktober staat Cinema Amstelveen voor de vijfde keer een aantal dagen in het teken van het Seret Festival Amsterdam. Dit betekent vijf dagen lang de crème de la crème van de Israëlisch films, vertoond in de originele versie met Engelse ondertiteling.

Kijk vanaf begin oktober op www.cinemaamstelveen.nl voor meer informatie en de data en tijden. 

The Best of IDFA on Tour - ma 13 april 
IDFA is het International Documentary Festival dat jaarlijks in november plaatsvindt in Amsterdam. Na het festival gaan de prijswinnende en genomineerde films op tournee door het land tijdens The Best of IDFA on Tour. Op maandag 13 april vanaf 11.00 uur kunt u in één dag een selectie van de meest bijzondere en genomineerde documentaires bekijken in Cinema Amstelveen te zien.

Kijk hier voor meer informatie.

 

 

  • Festivals

Nieuws

RSS Meer nieuws