Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

Bureau Vanaf2

Jeugd/Familie

Prentenboekjesfestival Onder de sterren en de maan

Bestel kaarten

'Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?' Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dát is niet makkelijk te meten! Samen maken ze veel avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. Terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: 'ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!'.

Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en nu te zien in het theater als een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

Prentenboekjesfestival Onder de Sterren en de Maan

Hoezo schijnt de maan en waarom ziet hij er altijd anders uit? Kan jij alle sterren tellen en hoe ver weg zijn ze precies? De oneindige sterrenhemel in het donker prikkelt de fantasie. Prentenboekjesfestival Onder de sterren en de maan is een familiefestival: bezoek de voorstelling Raad eens hoveel ik van je hou (2+), neem deel aan het foyerprogramma met veel bekende prentenboekfiguren en ga naar de Sterrenfabriek.

De Sterrenfabriek
Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 15,00
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 15,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Wesley de Ridder
Overig: Dick Feld (script) en Fons Merkies (muziek)
Website: