Nienke Plas

Van de hak op de tak

Cabaret

Feitjes zijn leuk, maar fantasie doet het gewoon altijd beter

Wachtlijst

Wil je erbij zijn? Meld je dan vrijblijvend aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We weten op dit moment nog niet hoeveel mensen we toe mogen laten bij deze voorstelling, maar als er plek vrijkomt omdat we op mogen schalen informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar het helpt artiesten en ons enorm als we vooraf weten hoe groot de belangstelling is. Wie weet kunnen we dan wel een extra voorstelling inplannen. Hartelijk dank alvast!

Van de hak op de tak
Wie weleens op YouTube komt, kent vlogger Nienke Plas, een wervelwind van een persoonlijkheid. Wegens succes terug in het theater met haar solovoorstelling Van de hak op de tak: voor mensen die durven in te halen in een bocht. Het maakt even niet uit of de wereld rond of plat is, Nienke's kijk op de planeet is vanavond de absolute waarheid. Want feitjes zijn leuk, maar fantasie doet het gewoon altijd beter.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt daar dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door haar online volgers en nu wil Nienke hen bedanken. Vanaf het podium.  

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 25,00
  • 2e rang - Normaal € 24,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Jessica Borst
Website: