Zachtjes gaan de paardenvoetjes (2-7)

Ageeth de Haan

Jeugd/Familie

Lekker meezingen tijdens warme sinterklaasvoorstelling

Bestel kaarten

In 2017 verscheen een gloednieuwe versie van Zachtjes gaan de paardenvoetjes, een sinterklaasprentenboek met cd van zangeres en theatermaakster Ageeth de Haan, met illustraties van Noëlle Smit. In deze voorstelling brengt zij de leukste traditionele sinterklaasliedjes, aangevuld met eigen nummers, begeleid door gitarist Frans Groen.

Ageeth vertelt het verhaal van Pietje Moe, die voor het eerst met Sinterklaas mee mag en van alles ontdekt. Als Pietje uiteindelijk midden in de nacht bij Sinterklaas op het paard in slaap valt, eindigt Ageeth met het populaire liedje Pietje Moe. Een heerlijk, warm sinterklaasprogramma voor kinderen en (groot)ouders.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 14,50
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 14,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Hans Thissen
Spel: Ageeth de Haan (zang), Frans Groen (gitaar)
Overig: Noëlle Smit (decor)